Milojević: "Dobra prilika da vidimo gde smo u odnosu na najjače"

Autor: Beta Beta
subota 13.10.2018.
11:13
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da je predstojeći meč sa Cedevitom dobra prilika da njegova ekipa vidi gde se nalazi u odnosu na najjače ekipe u ABA ligi.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Košarkaši Mega Bemaksa večeras gostuju Cedeviti u utakmici trećeg kola ABA lige.

"Cedevita je favorit, ali mi u svakom meču idemo na pobedu i ovo će biti dobra prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na jednu od najjačih ekipa u ligi", rekao je Milojević, objavljeno je na sajtu kluba.

Mega je novu sezonu u regionalnom takmičenju počela sa dve pobede, dok je zagrabački tim upisao jedan poraz.

"Posle poraza na startu, počeli su da se dižu, a u prilog tome ide i njihova pobeda protiv Albe. Imamo dobar početak sezone, ali to ne sme da nas zadovolji i opusti. Da bismo došli u priliku da se borimo za pobedu, moramo da odigramo agresivno u odbrani i da pristupimo meču sa potrebnom energijom i koncentracijom", rekao je Milojević.

I košarkaš Luka Ašćerić se složio sa trenerom da je predstojeći meč prava prilika da njegova ekipa vidi gde je naspram najjačih timova u ligi.

"Potrebno je da uđemo agresivno u utakmicu i da držimo visok ritam kao u prva dva meča. Ukoliko dođemo do naše igre i pružimo maksimum, verujem da možemo da dođemo u priliku da ostvarimo veliku pobedu na strani", rekao je Ašćerić.

Trener Cedevite Sito Alonso istakao je da oni koji očekuju laku pobedu njegove ekipe protiv Mege "ne poznaju košarku".

"Ljudi koji očekuju laku pobedu ne poznaju košarku. Možeš da izgubiš od svake ekipe... Moramo biti koncentrisani i da nastavimo da napredujemo, a bitno je da i imamo samopouzdanje", rekao je Alonso.

Utakmica će se igrati u Košarkaškom centru "Dražen Petrović".

"Nećemo igrati u Domu sportova. Samo ćemo ujutro odraditi jedan trening u Košarkaškom centru 'Dražen Petrović', a za neke od nas će to biti prvi put da tu igramo, tako da moramo biti koncentrisani više nego inače", rekao je Alonso.

Utakmica se igra večeras od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke