Milojević: "Budućnost je apsolutni favorit"

Autor: Beta Beta
nedelja 09.12.2018.
16:54
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je Budućnost najkvalitetnija ekipa u ABA ligi i da je apsolutni favorit u predstojećem meču u Podgorici.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Košarkaši Mege sutra gostuju Budućnosti u desetom kolu ABA lige.

"U ponedeljak igramo meč protiv Budućnosti koja je ubedljivo najkvalitetnija ekipa u ligi. Vratili su se u pravu formu i pobedama protiv Barselone, CSKA i Baskonije su pokazali zašto su glavni favoriti za osvajanje ABA", rekao je Milojević.

Posle devet odigranih kola, Mega se zajedno s ekipom Budućnosti nalazi na deobi drugog mesta na tabeli sa sedam pobeda i dva poraza.

"Mi smo bili bez četvorice igrača tokom ove pauze zbog FIBA prozora, ali sam zadovoljan kako smo radili na treninzima. Na nama je da odigramo maksimalno agresivnu odbranu uz dobru energiju na terenu. Sigurno je da je Budućnost apsolutni favorit u Podgorici, a ovakvi mečevi su idealni za nas da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetniju ekipu u ligi", rekao je Milojević.

Milojević na meču Budućnosti zbog povrede neće moći da računa na Kostju Mušidija, dok bi kapiten ekipe Branislav Ratkovica sutra mogao da zabeleži prve minute u ABA ligi ove sezone u Megi.

Bek Mega Bemaksa Adam Mokoka rekao je da odbrana mora da bude na najvišem nivou protiv Budućnosti.

"Očekuje nas težak meč protiv Budućnosti koja je veoma kvalitetna ekipa. Moramo da damo sve od sebe i pokušamo da nametnemo naš ritam na utakmici. Odbrana mora da nam bude na najvišem nivou ukoliko želimo da dodjemo u šansu da se borimo za trijumf", rekao je Mokoka.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u Sportskom centru "Morača".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke