Milojević: "Biće teško bez povređenih..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.05.2018.
16:47
Izvor: Sportske.net

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević smatra da njegov tim može do pobede protiv Partizana, ali da će to biti veoma teško.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Šta je potrebno za pobedu Mege nad Partizanom?

Dejan Milojević ima svoju filozofiju kada je taj cilj u pitanju, a zna da će biti veoma teško, posebno nakon debakla u prvoj utakmici.

"Imamo jako malo vremena da se podignemo i ispravimo greške sa prvog četvrtfinalnog meča protiv Partizana. Imamo vrlo mladu ekipu, oscilacije u igri su normalne i očekivane, ali ne smemo da ponovimo partiju od utorka. Biće teško, pogotovo zato što ćemo biti bez povređenog Čarapića dok je nastup Bitadzea upitan. Potrebno je da odigramo znatno agresivnije i borbenije u odbrani kako bi uopšte došli u šansu da se borimo za iznenađenje. Verujem da će ekipa uspeti da reaguje na pravi način i da se prikaže u dobrom svetlu u četvrtak, a da li će to biti dovoljno za pozitivan ishod, videćemo"
, rekao je Milojević.

Oglasio se i bek Luka Ašćerić, on je istakao da tim mora da izvuče pouke iz prve utakmice.

"Pred nama je nova utakmica, treba što pre da zaboravimo prošlu i da izvučemo pouku kako ne bi pravili iste greške. Od starta moramo da imamo dobar pristup meču uz potrebnu dozu energije na parketu i da ostanemo pozitivni kao tim. Želimo da damo naš maksimum jer samo na taj način možemo da dođemo do iznenađenja protiv Partizana", rekao je Ašćerić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke