Miloje se ne plaši Španaca: ''Mega se raduje ovom meču!''

Autor: Beta Beta
utorak 29.11.2016.
13:14
Izvor: Beta

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je Tenerife favorit u predstojećoj utakmici Lige šampiona, ali da se njegovi košarkaši raduju tom duelu jer će igrati protiv jednog od najboljih timova u Evropi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Mege otputovali su na Kanarska ostrva, gde ih sutra očekuje utakmica protiv Tenerifa u sedmom kolu Lige šampiona.

"Igramo protiv jedne od najboljih španskih ekipa što njihovo drugo mesto u ACB ligi dovoljno govori o tome. Tenerife je apsolutni favorit u duelu protiv nas i mi se radujemo meču, jer je to prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najbolje evropske ekipe", rekao je Milojević za klupski sajt.

Tenerife u španskoj ACB ligi trenutno zauzima drugo mesto sa osam pobeda i dva poraza, dok su u Grupi D Lige šampiona takodje na drugom mesu sa četiri trijumfa iz šest utakmica, a Mega je peta sa skorom 2/4.

Plejmejker Mega Leksa Radovan Đoković rekao je da će njegova ekipa pokušati da iznenadi Tenerife.

"Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja se nalazi u vrhu španskog prvenstva i koja igra jako dobro, posebno na svom terenu. U prethodnih nedelju dana su ostvarili dve pobede u gostima i to protiv Avelina i Baskonije što dovoljno govori o njihovoj snazi. Mi smo podigli kvalitet naše igre u prethodnih nekoliko mečeva i idemo u Španiju da probamo da iznenadimo favorita i zabeležimo važnu pobedu u borbi za plasman u drugu fazu takmičenja", rekao je Djoković.

Utakmica 7. kola Grupe D Lige šampiona izmedju Tenerifea i Mega Leksa igraće se sutra od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke