Miloje je bio Zvezdina želja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
18:07
Izvor: Sportske.net, Meridian

Ta želja se nije ostvarila. Da li je i bolje što je tako?

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds

Povezane vesti

Dejan Milojević već nekoliko godina uspešno vodi sve mlađu ekipu Mege i iz sezone u sezonu uspeva da afirmiše neke nove talente kojima je ovaj klub sjajna odskočna daska za velike stvari u daljoj karijeri.

Trener Mega Bemaksa gostovao je juče u emisiji ''Meridijan uživo'' i tom prilikom, između ostalog, otkrio i da je letos dobio poziv iz Crvene zvezde mts da preuzme njihovu ekipu posle odlaska Dejana Radonjića sa klupe crveno-belih.

Ali, njegov odgovor bio je negativan i sa ove vremenske distance smatra da je ispravno postupio. I ne samo to, nego da je i Zvezda kasnije dobro postupila angažovanjem Dušana Alimpijevića, aktuelnog šefa struke.

''Zvezdu ne bih vodio, iako ne mrzim Zvezdu, imam tamo mnogo prijatelja, ali posle svega što sam uradio za Partizan i koliko volim taj klub, nije moguće da vodim najvećeg rivala. To je jedini razlog.

Letos sam imao poziv iz Zvezde koji nisam prihvatio. Veoma sam zahvalan gospodinu Čoviću, ali to nije bilo realno, niti bi to bilo dobro za mene u ovom trenutku, kao ni za Zvezdu.

Ne treba trener koji je obeležio jedan period u Partizanu da bude trener Zvezde. Znam da bih to uradio najpoštenije moguće, ali ne bi to bilo dobro ni za koga. S jedne strane sam ponosan što sam uopšte u razmišljanjima Nebojše Čovića, ne mogu da kažem da mi nije imponovalo, ali nijednog trenutka mi nije palo na pamet da prihvatim ponudu.

Mislim da su napravili dobru odluku dovođenjem Dušana Alimpijevića koji je dosta dobrih stvari uradio'',
istakao je Milojević.

On je potom prokomentarisao i kritike koje su stizale na adresu Alimpijevića tokom ove sezone, pogotovo posle poraza od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća.

''Naš narod ima kratko pamćenje, kada se izgubi par mečeva, odmah kreće drvlje i kamenje po treneru. Čovek je pobedio i Real i Barselonu i Makabi, i opet im nije dobro. Ali, ja verujem da je Čović napravio pravi potez'', zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 14.03.2018
01:48

Takve grobare ja postujem vise nego Zvezdase poput Stojkovic Vladimira. Bravo Miloje.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 13.03.2018
22:39

Zvezdas sam, ali svaka cast Milojevicu.

avatar
N85MLT
Tuesday, 13.03.2018
22:22

Свака част господине,звездаш сам,капа доле...фер,људски и коректно. У овој кризи морала зарад финансијских добара лепо је чути и видети на делу принцип,карактер...Пуно среће у насавку кариере и да будеш једног дана тренер окићен многим трофејима...

avatar
Old_school
Tuesday, 13.03.2018
21:56

Ljudski i posteno.

avatar
Kori Volden
Tuesday, 13.03.2018
21:02

Gospodin Dejan Milojevic. Svaka cast. Zaista bih voleo da ga vidim na klupi Zvezde, ali covek previse voli Partizan i lepo je rekao, ne mrzi Zvezdu. Jos jednom, svaka cast.

avatar
Realni Arthur
Tuesday, 13.03.2018
19:25

Miloje, pa zar ovo nije samo sport, o cemu se radi ovde? Ajde jedno pitanje molim te: Nek se nude neke velike cifre pa da vidimo i to cudo, ne zivi se iz ljubavi, to upravo sada demonstrira Dule, i u pravu je. Zar ne mislis da saljes jednu losu poruku buducim generacijama, alo bre covec pa nisu u ratu Partizan i Zvezda pa da se smatraju kao najveci neprijatelji. Imam jednu poruku za tebe, bilo je vecih kosarakasa od tebe i poznatijih i uspesnijih a koji su za dobrobit srbske kosarke igrali za Partizan i za Zvezdu, Slavnic, Dalipagic, Divac i naravno poslali veoma dobru poruku mladima, da rivalstvo postoji i treba da postoji ali ne da se salju nekakve poruke kao ako igrao za Zevzdu taj ne moze u Partizan i obrnuto. Izvini, cenim te mnogo kao trenera ali ovo ti je malo detinjasto. srecno

avatar
VANDAL_boys
Tuesday, 13.03.2018
19:38

Bas naprotiv. Svaka cast Miloje. Ne podrzavam prelazak u rivalske klubove. Nece ni umreti od gladi ako ne predje u zvezdu.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 14.03.2018
01:02

Ti sto posto nisi podnosio Tomaševića,Šilobada,Ostojića,Stanojevića,Vujanića,Robertsa,Vidačića,L.Bogdanovića...

avatar
babaroga
Tuesday, 13.03.2018
22:03

U redu, razumem te. Al ipak bih voleo da potkrepis svoje reci primerom, recimo sta si pricao kad je sadasnji golman Partizana (ako mu kazem ime nece da objave) dosao tamo? Inace se slazem, Miloje bi bio isto sto i sadasnji golman partizana.

avatar
RG VILI
Tuesday, 13.03.2018
19:45

Druze,nista nije sporno sto je rekao! Objasnio je da mu je poziv imponovao i da je ponosan na to, nije nikog vredjao,rekao je na najkulturniji nacin da ne mrzi taj klub koji je odbio! Objasnio je da to nikome ne bi donelo nista dobro !