Miloja čeka NBA liga, a Megu na leto spektakularni meč na Bahamima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
12:17
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Velike stvari tek čekaju ovaj klub.

Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds
Beta/ABA liga/Mega Bemax/Ivica Veselinov/Ds

Povezane vesti

Mega Bemaks je u protekih nekoliko godina postala pravi izvoznik talentovanih evropskih košarkaša dirtektno u NBA ligu, a za sada je ubedljivo najbolji utisak ostavio Nikola Jokić, prva zvezda Denver Nagetsa.

Međutim, u narednom periodu bi stopama svojih igrača mogao i trener Dejan Milojević!

To je u prazničnom intervjuu za ''Blic'' otkrio prvi čovek Mege i naš poznati menadžer Miško Ražnatović. On je izrazio uverenje da će Milojević već 2020. godine otići u najjaču ligu sveta.

''Dejan će otići iz Mege, ali ne verujem da će se to desiti pre 2020. godine. Tada će klub razmišljati i o zameni. Jedno je sigurno, on će iz Mege poput svojih učenika otići u NBA ligu'', poručio je Ražnatović.

Međutim, ima još spektakularnih vesti iz Mege. Ražnatović je potvrdio da će Mega Bemaks 11. avgusta odigrati utakmicu na Bahamima protiv koledž ekipe Kentakija, što će biti pravi spektakl, a direktno će ga prenositi ESPN.

''Najava Mege u zvaničnom 'press release' Kentakija, gde kažu da je to evropski Kentaki zbog sposobnosti da toliki broj igrača plasiraju u NBA ligu jeste nešto najlepše što sam pročitao.

Meč je u jednom od najpoznatijih hotelskih resorta na svetu, troškovi su plaćeni, utakmicu će prenositi ESPN. Deluje kao bajka, a da bi bajka imala i srećan kraj, potrebno je i da Kentaki tu utakmicu izgubi, što ja negde očekujem, a oni apsolutno ne očekuju.

Utakmica bi u tom slučaju postala i istorijska, jer bi pokazala primat evropske košarke nad NCAA, imajući posebno u vidu da se radi o starosno identičnim ekipama. Predstoji nam avantura o kojoj će se pričati godinama'',
poručio je Ražnatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Tuesday, 01.05.2018
14:12

Ne volim lika smatram ga mafiozom i petljancem ali zna svoj posao, to mu se mora priznati.

avatar
mosala1983
Tuesday, 01.05.2018
15:55

Није Милоје НБа калибар