Milionska ponuda na stolu - Teo, ti si na potezu!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.06.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net, Eurohoops

Kapiten našeg nacionalnog tima pred važnom odlukom.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

U susret okupljanju našeg nacionalnog tima pred Svetsko prvenstvo u Kini, ponovo u prvi plan izbija tema izbora novog kluba Miloša Teodosića.

Tridesetdvogodišnji srpski plejmejker je već dugo na meti italijanskog Virtusa iz Bolonje, koji sa klupe predvodi selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đorđević.

Ne treba posebno ni isticati da upravo Đorđević insistira na njegovom dolasku, a uprava aktuelnog osvajača FIBA Lige šampiona na Teodosićevu adresu je poslala primamljivu finansijsku ponudu.

Kako prenosi ''Eurohoops'', pozivajući se na italijanski ''Korijere delo Sport-Stadio'', Virtus Teodosiću nudi dvogodišnji ugovor vredan između dva i 2.5 miliona evra, a očekuje se da svoj konačan odgovor srpski košarkaš obelodani tokom naredne nedelje.

Problem za Italijane svakako predstavlja činjenica da nisu učesnici Evrolige, a prema poslednjim informacijama, sledeće sezone će umesto u FIBA Ligi šampiona učestvovati u Evrokupu.

Primamljivo za Teodosića, ili ne?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shimika
Saturday, 15.06.2019
15:44
avatar
NikolaBuki
Saturday, 15.06.2019
13:41

Idi u efes kakav crni virtus

avatar
Z
Saturday, 15.06.2019
18:00

Ako ostanu Larkin i Micic...za njega tamo nema mesta, koliko god glupo zvucalo. Takodje, ne znam kakva je situacija sa Bobouom.