Milica Dabović ima novi klub, ime koje "Grobari" baš ne vole da čuju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.10.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net, gloria.rs

Nažalost, ovde za nju nije bilo sluha posle svega što je učinila za našu žensku košarku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nekadašnji kapiten naše ženske košrkaške reprezentacije Milica Dabović definitivno nastavlja svoju karijeru.

Posle dvogodišnje pauze, tokom koje je postala i majka, Dabovićeva je najpre želela da se vrati u Partizan, ali je naišla na negativan odgovor, baš kao i iz Crvene zvezde. Ipak, nije odustajala, potražila je angažman u inostranstvu, a na kraju ga je pronašla u - Albaniji.

Tamo će nastupati za klub čije ime navijači Partizana baš ne vole da čuju, bar kada je fudbal u pitanju - Fljamurtari.

Oni nešto stariji navijači Partizana sećaju se eliminacije fudbalera crno-belih od Fljamurtarija krajem osamdesetih i to je i dan-danas bolna Partizanova rana.

''Selim se u Valonu, jer sam potpisala ugovor sa jednim od najboljih košarkaških klubova Albanije, Fljamurtarijem. Ti ljudi su me prihvatili raširenih ruku i jedva čekam da postanem deo njihovog tima. Veoma sam srećna što ću ponovo igrati'', potvrdila je Dabovićeva u intervjuu za ''Gloriju''.

Milica je 14 godina igrala za reprezenatciju, a vrhunac uspeha ostvaren je 2015. u Mađarskoj kada je Srbija postala prvak Evrope, sa Milicom kao kapitenom. Godinu dana kasnije,  Dabovićeva je sa našim nacionalnim timom osvojila i bronzu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke