Mijailović spušta tenziju pred derbi, ima svog favorita u ABA ligi!

Autor: Ivan Cvetković
petak 22.03.2019.
18:45
Izvor: Sportske.net, informer

Za vikend nas očekuje prava košarkaška poslastica.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaše Partizana očekuju ključni mečevi u ovoj sezoni, na redu je polufinale ABA lige i serija protiv "večitog" rivala Crvene zvezde.

Prvi meč je na programu u subotu od 19 sati, a predsednik "Crno-belih" Ostoja Mijailović izneo je svoja očekivanja u izjavi za Informer.

"Ko bude bolji, taj će i slaviti. Pozicija na tabeli govori da je Zvezda u prednosti. S druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji. Mi smo Partizan i nikad ne odustajemo", kazao je on.

Prvi čovek Partizana spušta tenziju koja već postoji.

"Očekujem da sve bude sportski, ovo je samo jedna utakmica više. Biće još takvih. Nije ovo pitanje života i smrti. Očekujem da sve bude fer i pošteno. Bar se tako nadam. Isto očekujem i kad Partizan bude domaćin."

Po njemu, favorit za osvajanje titule je ekipa Budućnosti.

"Realno veliku prednost ima Budućnost koja je najviše uložila u svoj tim. Takođe, veliku šansu imaju i naši rivali, pored toga i Cedevita je dosta uložila u tim. Mi imamo srce, mi imamo snagu i borićemo se protiv svih. Trudićemo se da budemo bolji nego što možemo", zaključio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.03.2019
20:48

Posle prekjucerasnjeg obaranje casa na Prvoj, jucerasnje sramote na Hepiju, sramote na njihovoj konferenciji, covek dodje i dodatno ih ponizi .

avatar
mkg
Friday, 22.03.2019
19:53

Kad je Limar gospodin za Doktora...