Mijailović otkrio, preduzeti koraci ka glavnom cilju - Evroligi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.04.2019.
18:57
Izvor: Sportske.net

Da li ćemo Partizan uskoro ponovo gledati u Evroligi?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Glavni cilj crno-belih jeste Evroliga i niko to nema potrebu da krije.

Ekipa Partizana je u boljem stanju nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, a današnja sednica je to i potvrdila.

Upravni odbor se sastao u beogradskom hotelu Zira, a nakon dvočasovnog sastanka donete su veoma važne odluke u klubu.

"Na polju finansija, klub je do sada isplatio oko 1 milion evra, čime je uz veliki broj smanjenja potraživanja od strane poverilaca, namireno gotovo 2 miliona evra koje je KK Partizan dugovao",
piše na sajtu Partizana.

"Naredni koraci kluba su rad na daljoj stabilizaciji, puna podrška radu sportskog sektora i preduzimanje svih neophodnih koraka za ostvarenje glavnog cilja, povratak Partizana u Evroligu“, izjavio je nakon sednice UO, predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović.  

Naredna sednica biće održana u junu 2019. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Friday, 12.04.2019
10:01

Mišljenja sam da uopšte nije realno da gledamo Partizan u EL naredne sezone, jer igrali smo celu sezonu dosta loše (sa izuzetkom kupa i možda još par utakmica). Čak i Budućnost koja je marginalac u ovom takmičenju igra mnogo bolju košarku od nas i mislim da je 4. mesto u Aba trenutno naš realan domet. Treba stvoriti neku stabilnu osnovu, pa možda tek za par sezona razmišljati u tom pravcu, ali ne vidim koliko je i to moguće ostvariti u ovakvim finansijskim uslovima.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 12.04.2019
04:25

S obzirom da imaju najveci budzet u ABA ligi, najskuplji tim i najplacenijeg trenera od kad se kosarka igra na ovim prostorima ne bi me cudilo ako ih prime u Evroligu a da to nisu nicim drugim zasluzili.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 11.04.2019
21:40

Partizan na terenu nikako ne moze da zasluzi evroligu jer su Zvezda, Buducnost i Cedevita miljama ispred. To kako partizan dovodi igrace pod ugovorom direktno iz ACB lige, iskusne EL strance je diskutabilno , s obzirom na to da su u prethodnih 5 godina prodali 2 igraca za manje od 300k e. Samim tim dolazimo i do Trinkijerijeve plate koja iznosi preko 700k, sto je za ove uslove fasinantno. Zna se odakle dolazi Ostoja, samo je pitanje koliko ce vremena proci dok jos otvorenije partizan ne krene da se gura na silu, jer drugacije ne moze.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 12.04.2019
19:44

Zar nisi ti pre jedno nedelju dana napisao (ne samo meni nego i drugima) da smo tu negde igracki vi i mi?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 14.04.2019
19:31

Bas obrnuto, vi imate pojedince i imena, a mi smo vise igrali na kartu tog kolektiva, ali, dobro. Kad mi objasnis kako ste vi dovodili svih onih godina bez igranja Evrolige i sa svim onim trenerima cime ste se samo zaduzivali i zaduzivali, onda cu i ja biti duzan da ti objasnim kako mi sad to radimo - stvarno ne mogu da verujem da mi vi pisete kao da iskreno verujete u to, kako vam uspeva?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 13.04.2019
18:38

Tu smo negde igracki. Zvezda je bolji tim, u tome je razlika. I ako Zvezda dovodi igrace, ima odakle. Prodaja Gudurica npr je za vecu cifru nego ne znam koliko partizanovih poslednjih transfera, godine igranja evrolige. Dok partizan godinama nista nije osvojio i svake godine dovodi po 10 igraca. Sa kojim parama, pitanje je. Ovo za Trinkijerija necu ni da spominjem. Komedija. Covek ima vecu platu nego Tomic, Repesa i Rimac zajedno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 11.04.2019
19:49

In Marley we trust Hahaha

avatar
Old_school
Thursday, 11.04.2019
19:43

A odakle ste to namirili, sto ne kazes jednom?

avatar
Poznavalac
Thursday, 11.04.2019
19:28

Ako je sve ovo tačno onda kapa dole ostoji, samo mi nije jasno kada smo već sklonili todorića zašto nismo i šilobada koji je tu deceniju kao poslovni direktor, a ništa apsolutno ne radi.. I lončar je imao ove sezone dosta promašaja ukoliko je on dovodio pojačanja.. Optimista sam.