Mijailović najavio važnu promenu u Partizanu, vraća se legenda?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.02.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović govorio je sinoć o svim najaktuelnijim događajima u klubu i najavio jedan dolazak koji svi željno iščekuju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mijailović je bio gost na SOS kanalu kod Vladana Tegeltije, a kao najvažnija tema u Partizanu se i dalje nameće teška finansijska situacija.

On je ponovio ono što je nedavno već otkrio javnosti, da Partizan sada duguje oko sedam miliona evra, a da je najveći deo duga prema bankama.

Ipak, ono što je takođe privuklo veliku pažnju navijača crno-belih, jeste i spor sa legendarnim trenerom Duškom Vujoševićem, koji već godinama čeka na isplatu zarađenog novca.

Mijailović se najpre osvrnuo na Vujoševićevo zdravstveno stanje, a onda i istakao da će klub učiniti sve da svoje obaveze izmiri.

''Želim da zatvorim tu priču. Pre neki dan sam bio na komemoraciji u JSD i jako mi je žao što on ima zdravstveni problem.

Kad sam ga video stvarno sam odlučio da više ne komentarišem o tim stvarima, želim mu pre svega dobro zdravlje. Partizan će se izboriti sa obavezama koje ima prema njemu, imam razumevanja i jako mi je teško da se borim protiv čoveka koji se nalazi u takvom zdravstvenom stanju.

Štagod da je govorio o meni ja mu neću odgovarati i već sam govorio da je ostavio veliki trag u Partizanu i jako mi je drago da se pre nekoliko dana složio sa mnom kada je rekao da je bio više od trenera.

Tu se slažemo i pre svega želim da ozdravi i da prevaziđe zdravstvene posledice, a Partizan će se snalaziti.

Pokušaću da Partizan nađe svaki mogući način da plati i stojim iza svake svoje reči",
poručio je Mijailović.

Ipak, u moru problema ima i nekih lepih vesti, ili bar nagoveštaja, a to je postavljanje proslavljenog košarkaša Nikole Lončara na mesto sportskog direktora.

''Komuniciram sa Lončarom svaki dan. On pregovara sa televizijom da raskine radni odnos bez posledica za televiziju i za njega, nije korektno da posle nekoliko godina tek tako okrene leđa televiziji.

Očekujem da uskoro dođe i on Partizanu i te kako treba. Imam velike ambicije kada je on u pitanju, radi se o velikom partizanovcu, o čoveku koji je učestvovao u najvećim uspesima kluba i to je moja odluka i moj predlog, koji su prihvatili moji saradnici'',
objašnjava Mijailović.

Da nije sve tako crno, pokazuje i još jedna informacija koju je sinoć otkrio predsednik crno-belih.

''Nikad se ne predajem i rođen sam borac, a od ove sezone ćemo pokušati da učinimo najviše što možemo, ali ona je priprema za sledeću, ozbiljnu sezonu.

Pre nekoliko dana Partizan je iznajnio jednu kuću na dobroj lokaciji, od 350 kvadrata, gde želim da smestim sportski sektor, novog sportskog direktora, PR i marketing, gde će meni biti kancelarija",
konstatovao je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momčilo-PN
Wednesday, 07.02.2018
21:55

Ovaj zalizani koji priznaje da ne poznaje košarku nek ostavi Duleta na miru.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 06.02.2018
16:01

Mića Berić da se vrati, za predsednika! Ali on neće dok ste vi tu jer Mića je iskreni partizanovac!

avatar
Budva
Tuesday, 06.02.2018
12:54

Vrati Berica,Dalipagica,Kicanovica,Paspalja,Miloja za trenera,dovedi Bodirogu velikog partizanovca...dovedi njih pa kreni u pravljenje tima koji ce za dvije tri godina napraviti dobar rezultat...DOVEDI LEGENDE KLUBA U KLUB...pusti se politicara i ostalih dzabalebarosa...

avatar
Tuesday, 06.02.2018
12:06

Kakva borba protiv, nisi dostojan ni cipele da mu ocistis! Prestani bre vise sa tim filozofskim etiketama, sitnim podbadanjima i uvijenim napadima!!!

avatar
Tuesday, 06.02.2018
12:05

Vrati Berica ako smes.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
12:05

-Partizanov dug je 7 miliona evra. Najvise dugujemo bivsim igracima i trenerima, oko 3 miliona evra. Drugi na listi je dug banci 1,360,000 evra. Treci po redu je dug za porez, izmedju 85 i 90 miliona dinara. I poslednja, cetvrta kategorija su ostali dugovi koji su zanemarljivog iznosa (stanarine i ostalo).-nAko je cetvrta kategorija zanemarljiva kako kazes, nesto te zeza racunica i to opasno...

avatar
marecareee
Tuesday, 06.02.2018
12:27

Sprema se katanac

avatar
Penal titula
Tuesday, 06.02.2018
12:32

Ipak je 7 , zanemarljivo prema 18 , zar ne !!!??????nA , liga Evrope se igra , samo pršti , jest da se sprdaju sa njima sa stotkama, pa se bore za F14 , umesto unapred, kupljenog , za njih, F4 !!!!!! Ali nema veze, oni su drzavna sila po UPPR-u , i niko im ne može zabraniti da se zovu , kako hoće, i trošiti bahato pare , isto, kako hoće ...pa da!