Mijailović najavio još jači tempo, koliko se Partizan promenio od prošle godine?

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2018.
09:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Prvi čovek Partizana na konkretnom primeru pokazao da se crno-beli zaista vraćaju na pravi put.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prošla sezona bila je najava povratka ''onog pravog'' Partizana, na koji su navijači deceijama navikli. Osvojen je Kup Radivoja Koraća, prvi trofej posle četiri godine, a u nastupajućoj sezoni crno-beli žele i bar još jedan korak više.

Da razloga za optimizam u Partzanu zaista ima ovog leta, pokazuju i najnoviji transferi, ekipa Nenada Čanka sada je jača za plejmejkere Markusa Pejdža, Alekseja Nikolića i krilnog igrača Radeta Zagorca, uz dogovoren nastavak saradnje sa Novicom Veličkovićem i Vanjom Marinkovićem.

Optimista je i predsednik kluba Ostoja Mijailović, koji u izjavi za ''Blic'' podseća gde je Partizan bio prošle godine, a gde je sada.

''Partizan je prošle godine bio klub koji je teško ubeđivao mlade, perspektivne igrače da potpisu dugogodišnje ugovore, a posle napornog rada sada je situacija drugačija.

Dolazak Alekseja i Markusa sigurno mogu da posvedoče to što govorim, obojica su mladi, talentovani igrači koji će svojim dolaskom pomoći i sebi i klubu'', istakao je Mijailović.

Crno-beli se tu neće zaustaviti, ono što navijači sada očekuju jesu i pojačanja na centarskim pozicijama, a Mijailović obećava još intenzivniji rad na stbilizaciji klluba.

''Moramo da nastavimo sa radom istim tempom, čak i jače, dosta još vremena mora da prođe i pravilnih koraka da bismo bili klub kakav želim da budemo'', poručio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke