Mijailović govori jedno, Dule drugo i tvrdi da nije isplaćen!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.10.2018.
18:58
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Kome je sada verovati?

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević je u potpunosti isplaćen, kako je rekao Ostoja Mijailović čiju izjavu prenosimo:

"Dug prema njemu (Vujoševiću) je na osnovu BAT presude bio 116.000 evra i isplaćen je u potpunosti. Samo ne vidim da je to neko istakao, a pričalo se i pisalo na sva zvona ako bi jedna rata zakasnila nekoliko dana. Mi smo izmirili sve obaveze proistekle iz tuđih grešaka i nemamo BAT za vratom", rekao je Ostoja Mijailović.

Da li je tako?

Duško Vujošević kaže da nije.

"Informacije koje plasira predsednik Partizana su potpuno netačne. Obaveza kluba prema menji je podeljena na pet rata na godišnjem nivou. Posle pokretanja postupka od strane BAT, za drugu i treću godinu su dugovanja izmirena uz čekanje, peripetije i razbijanje na neke dodatne rate. Od 1. septembra ide obaveza za četvrtu ratu, ona i peta su veće od prve tri.

Već sam se obratio FIBA BAT jer mi je jasno da nemam drugi način da dođem do svojih para. Ostaje gorčina jer, naravno, navijam za Partizan. Ali ljude koji su u klubu ipak odvajam od onoga za šta navijam. Volim veliku većinu tih navijača, Partizan je bio moj stil života i to ne može da se promeni. Utoliko sve ovo više boli.
", rekao je Vujošević za "Kurir".







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke