Micov posle četiri godine progovorio o sukobu sa Saletom Đorđevićem!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.11.2018.
17:39
Izvor: Sportske.net

Izgleda da mu ni danas nije jasno gde je pogrešio...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pripreme reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u Španiji pre četiri godine ostale su, pored svih dobrih stvari, upamćene i po sukobu Vladimira Micova i selektora Aleksandra Đorđevića, koji je pomenutog košarkaša odstranio iz tima posle pripremne utakmice sa Novim Zelandom.

Micov danas ima 33 godine, i dalje igra na visokom nivou, u evroligaškoj ekipi italijanskog Armanija gde je ove sezone u Evroligi ostvartio prosečni učinak od 16.9 poena, 2.7 skokova, 2.3 asistencije i indeks korisnosti 15.6, a u intervjuu za tamošnji ''Korijere dela Sera'' prisetio se pomenutog događaja i izneo svoju verziju priče.

"Četiri godine sam igrao za Srbiju svakog leta. Tri dana pre Svetskog prvenstva mi igramo prijateljsku protiv Novog Zelanda. Ja sam izmenjen i po običaju, kad odem na klupu 'bacim kosku' ostalim saigračima.

Dolazi Đorđević i podvikne 'dođi ovde i sedi'. Nisam razumeo šta se desilo, jer mi je delovalo da preteruje. Pogledao sam ga i izbacio me je rekavši da nisam dobrodošao. Od tog trenutka kao da više nisam postojao", rekao je Micov.

Govoreći o sebi, naglasio je da je igrač koji ne pokazuje previše emocija tokom utakmica.

"Nikada ne pokazujem emocije na terenu. Ne znam da li je to problem ili ne, ali znam da pokušavam saigračima da pomognem na drugi način", kaže Micov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 21.11.2018
19:05

A ti znas gde je pogresio? Micov i Musli su u nemilosti selektora, a dugo su to bili i Todorovic i Jelovac. Na to dodajte i Paunica i Andjusica, ranije mozda i Rasica i jos neke...