Menjaju vlasnika, ali se i pojačavaju - PAO u epizodi "kupujmo domaće"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 10.06.2020.
18:14
Izvor: Sportske.net

Dva pojačanja uskoro u Atini.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Dimitris Janakopulos je istakao da je košarkaški klub Panatinaikos na prodaju, cena je 25 miliona evra, videćemo da li će neko odlučiti da kupi jedan od najvećih evropskih klubova.

Bilo kako bilo, dok se još uvek ne zna puno o promeni vlasnika, Panatinaikos nastavlja da se pojačava za narednu sezonu.

Jorgos Vovoras će predvoditi ekipu, očekuje se odlazak velikog broja igrača, Nik Kalates je pred vratima Barselone, a Atinu najverovatnije napuštaju i Džimer Fredet, Tajris Rajs, Vesli Džonson, Endi Rotins i Džejkob Vajli.

PAO se dovodi u vezu sa velikim brojem igrača, čak su navodno zainteresovani i za dvojac Crvene zvezde, Lorenca Brauna i Bilija Berona, a izgleda da će prva dva pojačanja biti grčki košarkaši.

Prema poslednjim informacijama, očekuje se da ugovore sa klubom iz "OAKA Arene" potpišu Lefteris Bohoridsi i Leonidas Kaselakis.

Bohoridis je od 2014. do 2017. godine i branio boje "Zelenih" iz Atine, nastupa na poziciji beka i član je grčke reprezentacije od 2018. godine, ima 26 godina.

Što se tiče Kaselakisa, ovaj iskusni grčki košarkaš u PAO dolazi iz Promiteasa, nastupa na pozicijama krila i krinog centra, takođe je član reprezentacije od 2018. godine.

Baner Italijani

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke