Melo je pronašao klub, hoće li i "instruktor plesa"?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.11.2019.
18:24
Izvor: Sportske.net

Veliko je iznenađenje da je još uvek slobodan igrač.

EPA/PAUL BUCK
EPA/PAUL BUCK

Povezane vesti

Nakon skoro godinu dana bez kluba, Karmelo Entoni se vratio u NBA, popisao je saradnju sa Portland Trejl Blejzersima i u toku naredne sedmice se očekuje njegov debi.

Mnogi su bili začuđeni činjenicom da je toliko trebalo nekada vrsnom strelcu da pronađe novo uhlebljenje, pa se tako svi čude i  kako to da Džamal Kroford još uvek nema klub.

Iskusni bek tokom karijere u proseku beleži 14,6 poena po utakmici, igrao je minule sezone za Finiks Sanse, u finišu je beležio i sjajne brojke, na jednom meču je ubacio i 51 poen.

Jasno je da još uvek može da pronađe svoje mesto u NBA ligi, sada je i sam istakao da može da igra na najvišem nivou, pa je, čini se, samo pitanje vremena kada će se vratiti u NBA.

"Znam da mogu da igram i mislim da je moja reputacija još uvek solidna. Sve ovo je zbunjujuće za mene.

Mislim da se izdvajam jer ne možete videti nikoga mojih godina da ima takve utakmice. I još sam to radio sa klupe. Godinu pre, u svojoj 18. godini, još uvek sam u proseku imao dvocifren broj poena. Mogu da donesem brojne stvari. Biću spreman za bilo koji tim koji odluči kako mogu da im pomognem i uklopim se u ono što rade.

Fizički se osećam bolje nego prošle sezone. Osećam da sam dobar. Stav mi je takav da budem strpljiv i da se nadam da će se nešto dobro pojaviti. Biću spreman za tu priliku
", izjavio je 39-godišnji Džamal Kroford.

Karijeru je počeo u Čikago Bulsima, igrao je potom za Nikse, Golden Stejt, Atlantu, Portland, Kliperse, Minesotu i Finiks, a u tri navrata je osvojio nagradu za najboljeg šestog igrača godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke