Melo ipak ostaje u Niksima!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.02.2017.
19:20
Izvor: Sportske.net

Iako su Fil Džekson i uprava kluba iz "Medison Skver Garden" pokušavali da se odreknu njegovih usluga i velike plate, izgleda da nisu uspeli da mu pronađu novi dom.

BETA/AP Photo/Kathy Kmonicek
BETA/AP Photo/Kathy Kmonicek

Povezane vesti

Prekipelo je Filu Džeksonu i hteo je da se otarasi najplaćenijeg igrača u svom rosteru, Karmela Entonija.

Nudio ga je Kavsima u zamenu za Lava, franšiza iz Ohaja nije htela ni da čuje, ali su bili otvoreni za trejd pod uslovom da Lav ostane u Klivlendu.

To se nije svidelo Niksima, okrenuli su se drugim opcijama, te su Karmela Entonija ponudili Boston Seltiksima i Los Anđeles Klipersima.

Seltiksi su nekako brzo izgubili interesovanje, dok se sa Klipersima pregovaralo. Uprava tima iz "velike jabuke" bila je spremna da pusti Mela da ide u "Stejpls Centar" a za uzvrat čak nisu tražili ni jednog od najboljih igrača ekipe Doka Riversa.

Čuvši to, Klipersi su bili spremni da se odreknu Džamala Kroforda, spekuliše se da su bili voljni da puste i Ostina Riversa ali se ta ponuda nije svidela GM-u Niksa Filu Džeksonu. On je odbio da angažuje Kroforda, kako je iskusni bek početkom sezone potpisao trogodišnju saradnju, a bivši trener Bulsa i Lejkersa ne želi da u zamenu za Mela dobije igrača sa višegodišnjim ugovorom, posebno unosnim kao što je Krofordov (45 miliona na tri godine).

Dakle, kada se sve sabere i oduzme, Karmelo će ostati u Njujorku do kraja sezone. Kako će teško uspeti u narednih 20 dana (23. februar kraj roka za trejdove) da se "otarase" Mela Entonija, treba očekivati da Fil Džekson to još jednom pokuša na narednom NBA draftu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Saturday, 04.02.2017
00:09

Aa vidis sta ti radi kapitalizam. :D

avatar
Dario Hubner
Friday, 03.02.2017
21:01

Otarasice ga se kad tad,ako ne ove sezone,naredne ce vec ici.Odlican skorer,ali uopste nikad ne igra za tim,trenutno samo gusi Porzingisa,cak i Rouza.