Melje Mutin "Valjak" - Eksplodirali Semjuels i Andrić!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.10.2017.
18:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana vode posle prvog poluvremena u Zagrebu uprkos tome što trener Miroslav Nikolić ne može da računa na Patrika Milera i Aleksandra Aranitovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Još jedno dobro poluvreme izabranika Miroslava Nikolića. Košarkaši Partizana nakon dvadeset minuta igre u Zagrebu vode protiv Cibone (43:33) u prvom meču 6. kola ABA lige.

Nakon nešto slabijeg otvaranja meča i prvog kvartala u kojem su imali šest izgubljenih lopti crno-beli su potpuno nadigrali Cibonu iako Nikolić ne može da računa na lakše povređene Aleksandra Aranitovića i Patrik Miler.

Debitant Samardo Semjuels proveo je na parketu nešto manje od deset minuta ali je za to vreme postigao 9 poena (3/4 za dva, 1/1 za tri) i upisao 3 skoka.

Kragujevčanin Mihajlo Andrić odigrao je fantastično prvo poluvreme u Zagrebu što potvrđuje i njegov poenterski učinak. Andrić je zabeležio 14 poena (4/6 za tri) i upisao 3 skoka.

Dodajmo još da je Patrik Miler doputovao sa ekipom u Zagreb ali se ne nalazi u protokolu zbog lakše povrede šake koju je zadobio u Bilbau.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke