Megino ključno gostovanje, mesto gde padaju favoriti!

Autor: Beta Beta
subota 04.01.2020.
12:13
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je predstojeći meč protiv Zadra za njegovu ekipu jedan od najvažnih u borbi za opstanak u ABA ligi.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je predstojeći meč protiv Zadra za njegovu ekipu jedan od najvažnih u borbi za opstanak u ABA ligi.

"Iako su nam svi mečevi do kraja lige značajni, predstojeći protiv Zadra je sigurno jedan od najvažnijih u borbi za opstanak jer igramo protiv direktnog konkurenta", rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra od 18.00 gostuju Zadru u dvorani "Krešimir Ćosić" u okviru 14. kola ABA lige.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su u prošlom kolu savladali FMP, a meč protiv Zadra će imati poseban značaj u borbi za opstanak pošto obe ekipe, uz Igokeu, imaju po tri pobede i 10 poraza.

"Koliko je Zadar opasan na svom terenu, dovoljno govori činjenica da su tu pala tri od četiri glavna favorita za osvajanje titule u ABA. Mi smo pobedom protiv FMP-a potvrdili da smo u usponu forme. Bili smo hrabri i koncentrisani kada je bilo najvažnije i verujem da ćemo takvi biti i protiv Zadra", rekao je Milojević.

On je istakao da su svi u timu svesni značaja meča i da je zato veoma bitno da na pravi način udju u utakmicu.

"Uz agresivnu odbranu i dobru energiju na terenu, verujem da možemo do pobede koja bi bila još jedan korak u pravom smeru u borbi za opstanak u ABA ligi
", rekao je Milojević.

Bek Mege Nemanja Nenadić rekao je da njegova ekipa u dobroj formi dočekuje meč u Zadru.

"Pobeda u prošlom kolu nam je izuzetno značila kao potvrda dobrog rada na treninzima u prethodnom periodu. Svesni smo značaja meča, nalazimo se u dobroj formi i verujemo da utakmica dolazi u pravo vreme za nas. Daćemo sve od sebe da dodjemo do pobede koja bi nam izuzetno značila u borbi za opstanak u ABA", rekao je Nenadić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke