Megi stigao poziv, Zvezda izopštena!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
13:52
Izvor: Sportske.net

Stigla je potvrda onoga o čemu se spekulisalo. U Partizanu su u toku sastanci.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović suočio se sa nekom vrstom "puča" jer je Dragan Bokan odlučio da pozive na sastanak čelnike svih klubova iz ABA lige izuzev Zvezde i FMP-a.

Sada više nema nikakve dileme, sastanak će biti održan u Zagrebu, a poziv da mu prisustvuju dobili su i predstavnici Mege Bemax.

"Dobili smo poziv i razmatramo ga", rekao je kratko za "Sportske" generalni menadžer klub Goran Ćakić.

Zvaničnih informacija o tome da li je i Partizan pozvan na sastanak u Zagreb još uvek nema, ali saznajemo da su u klubu iz Humske u toku sastanci što može da bude u vezi sa gorućom temom.

Da se iz čitave priče izopštavaju klubovi Nebojše Čovića indirektno je potvrdio direktor FMP-a, ali i ono što nam je nezvanično rečeno u klubu sa Malog Kalemegdana.

"Klub nije dobio nikakav poziv, mi još prikupljamo informacije, pa ćemo da odlučimo da li ćemo reagovati. Ali ako je istina da se održava neki neformalni sastanak, a očigledno je da se to dešava, to je suprotno svim aktima ABA lige", rečeno je za "Sportske" nezvanično u Zvezdi.

Činjenica je da je novonastala situacija izuzetno ozbiljna, pa nikoga ne treba da čudi ako posle svega uslede ozbiljne posledice.

Još uvek se ne zna na koji način bi Zvezda i FMP eventualno mogli da budu ugroženi ako ostatak lige zauzme neki zajednički stav, a isto tako postoji mogućnost da se regionalno takmičenje raspadne ukoliko dođe do velikih razmimoilaženja u stavovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 06.05.2019
19:00

Vazna je reakcija ostalih srpskih klubova. Aba liga bez Zvezde i partizana ne moze da postoji. Sa druge strane ako se raspadne ABA liga, to znaci da cemo izgubiti i ovog jednog predstavnika u Evroligi. Sraman potez uprave Buducnosti, Zvezda je prosle godine brutalno pokradena ali nismo zagovarali raspad ABA lige. Ocekujem da ce ostali klubovi stati na stranu Buducnosti, pre svega Cedevita koju smo ponizavali od kada ABA liga postoji.

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 07.05.2019
17:47

Moram da se slozim sa tobom iako sam partizanovac potpuno si u pravu ali dao sam ti minus samo zato sto si jako bezobrazan i stavio PARTIZAN malom slovom a tvoju zvezdu koja i ne postoji velikim...

avatar
saka7903
Monday, 06.05.2019
16:21

Nema veze ovo ni Sa ZVEZDOM NI PARTIZANOM OVO JE DIREKTAN UDAR NA SRPSKU KOŠARKU U CELOSTI.
UJEDINITE SE SRBI I PALJBA IZ LIGE,A I SAMI SMO KRIVI

avatar
zlogi
Monday, 06.05.2019
20:42

Protiv srpske kosarke? Ne bih rekao, ovo je protiv Covica licno, koji ni sa kim nije u dobrim odnosima, ako izuzmemo FMP koji je njegov klub.
Paljba iz lige nije opcija, mi smo zahvaljujuci FMP-u, Zvezdi i Hemofarmu obezvredili nasu ligu do koske, dajuci legitimitet ABA-i. Jednostavno nemamo gde otici, osim do k***a ako istupimo. ^^
ps: izvinjavam se na recniku ali sam morao da iskoristim ruznu rec :/

avatar
Old_school
Monday, 06.05.2019
14:43

Megi naravno posto Misko ima pola igraca u svakom klubu.

avatar
paok
Tuesday, 07.05.2019
06:21

Pa sto saradjujete sa Miskom ako vam ne valja. Dovedite nekoga kome on nije menadzer.

avatar
PARTIZAN IS KING
Monday, 06.05.2019
14:22

oterati zauvek ovaj lopovluk iz predgradja sa pet lica,adresa i imena klubcica nema cime se svemu ne sluze...al kraj je blizu

avatar
Real Only
Monday, 06.05.2019
14:07

S obzirom da je predsednik jednog kluba rekao da je liga regularna jedino ako njegov klub osvoji titulu i da isti taj klub ima filijalu sa kojom se takmici u istoj ligi (?!), ovo i nije cudno.