Mega umalo do brejka, Zvezda se probudila na vreme!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 02.06.2019.
21:00
Izvor: Sportske.net

Stranci vodili "Crveno-bele" do pobede.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši "Crvene zvezde" ostvarii su pobedu u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Super lige Srbije pošto su u hali "Aleksandar Nikolić" pobedili ekipu Mege Bemaks sa 83:72.

Na odličan način je ekipa Dejana Milojevića otvorila meč i serijom od 7:0 stigla do ozbiljne prednosti već na startu meča.

Sve do sredine druge četvrtine Megini košarkaši su uspeli da drže rezultatsku distancu, da bi se "Crveno-beli" vratili u meč i uspeli da se približe gostima serijom od 8:1 u drugom periodu.

Zvezda je na odmor otišla sa zaostatkom od dva poena (38:40), ali bilo je jasno da ekipa Milana Tomića imaju šansu da stignu do vođstva u nastavku meča.

Imala je Mega prednost sve do kraja treće četvrtine kada je sjajni Bili Beron doneo prvo vođstvo svojoj ekipi na čitavom meču.

Nadovezao se i Kej Si Rivers koji je poenima i asistencijom napravio razliku u ključnom trenutku susreta.

Na kraju su "Crveno-beli" stigli do prednosti u polufinalnoj seriji i pored velikih teškoća, naročito u prvom poluvremenu.

Najefikasniji u redovima Zvezde bio je odlični Bili Beron sa 24 poena, a ispratio ga je Kej Si Rivers sa 17 poena. Sa druge strane, najzapaženiji je bio Luka Ašćerić sa 20 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djerambeograd
Sunday, 02.06.2019
23:47

Кога брига да ли су странци или домаћи?! Сви су они Звездини играчи!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 02.06.2019
21:16

Veoma los mec Zvezde uz odlicnu igru ekipe Mege koja da protiv svih igra ovako, vrlo verovatno bi bila Zvezdi najveci rival u domacem prvenstvu.