Mega se držala 30 minuta u "Morači"!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.01.2020.
23:16
Izvor: Sportske.net

Mega Bemaks poražena na gostovanju Budućnosti.

Budućnost Voli
Budućnost Voli

Povezane vesti

Ekipa Dejana Milojevića je umalo napravila veliko iznenađenje. Mega je igrala sjajno protiv favorita iz "Morače", vodila veliki deo meča pune tri četvrtine, a onda naprasno stala.

Na kraju - 90:76 u korist Budućnosti.

Vodila je Mega od starta, imala i 9 poena prednosti u nekoliko navrata, baš kao i na samom kraju četvrtine koja je završena rezultatom 26:17. U drugoj četvrtini ista situacija, da bi tek u trećoj Budućnost uspela da stigne do prednosti.

Danilo Nikolić je Kilpatrik su bili ti koji su držali Budućnost i koji su uspeli da preokrenu rezultat, makar na kratko, jer se Mega i dalje vraćala u prednost, iako su domaći imali i +7. Simonović i Mesiček su očas posla vratili egal, da bi Cerovina i Nenadić vratili prednost gostima.

Sa dve trojke domaći počinju poslednju deonicu kada prelaze u novo vođstvo, Nikolić i Šehović su pogodili, a onda se razigrao Martin, kao i Kobs, pitanje pobednika je ubrzo bilo rešeno.

Kobs najefikasniji u redovima domaćina sa 24 poena, 5 skokova i 7 asistencija, a odličan je bio i Kilpatrik sa 19 poena. Kod Mege najbolji Simonović sa 23 poena, Peri 13.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke