Mega rasterećeno na Partizan

Autor: Beta Beta
nedelja 26.02.2017.
14:36
Izvor: Beta

Sutrašnji meč je ujedno i prilika da se Mega revanšira Partizanu za poraz u polufinalu Kupa.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegovi košarkaši mogu ostatak Jadranske lige da odigraju bez grča, ali da je timu ambicija da pobeđuje do kraja, i da zato sutra mora da odgovori na energiju Partizana.

"Mi smo sa tri vezane pobede obezbedili opstanak u ligi, što nam omogućava da preostale mečeve odigramo bez grča i pritiska sa te strane. Želimo da dobijemo što više utakmica do kraja lige i time dodatno poboljšamo naš položaj na tabeli.

Moramo da odgovorimo Partizanu energetski jako i agresivno u odbrani ako želimo da zabeležimo pobedu.

U kom god oni sastavu budu izašli u ponedeljak, moramo maksimalno ozbiljno da priđemo meču od samog početka. Samo tako možemo da dođemo do pobede koja bi nam ulila dodatno samopouzdanje pred borbe koje nas očekuju do kraja sezone"
, rekao je Milojević za sajt kluba.

Kapiten Rade Zagorac rekao je da njegov tim spremno dočekuje Partizan.

"Utakmica je od velike važnosti za obe ekipe. Nedavno su nas ubedljivo nadigrali u Nišu. Partizan je skup iskusnih, kvalitetnih i dokazanih igrača čiji je lider Novica Veličković. Imaju jako dobru sezonu trenutno. Mi smo dobro trenirali i meč dočekujemo spremni, sa željom da nastavimo sa pobedama u ABA ligi i na pravi način da završimo sezonu u regionalnom takmičenju", rekao je Zagorac.

Utakmica Mega-Partizan igra se u ponedeljak u Sremskoj Mitrovici i počinje u 21.00. Ulaznice se prodaju po ceni od 400 dinara za tribine i 1.000 dinara za VIP mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke