Mega pred derbi začelja - Miloje ne gubi nadu, i dalje veruje u svoj tim

Autor: Beta Beta
subota 30.11.2019.
13:05
Izvor: Beta

Ima li kraja lošoj seriji Mege?

Mega Bemax/Ivica Veselinov
Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa u teškoj situaciji, ali da veruje da će uspeti da se "podigne" i zabeleži pobedu u Laktašima. 

"U nedelju gostujemo Igokei koja je trenutno jedan od rivala u borbi za opstanak. Imaju kvalitetnu i iskusnu ekipu i sigurno je da kao i mi žele što pre da izadju iz serije poraza.

Svesni smo značaja meča i potrebno je da u isti udjemo koncentrisani i sa potrebnom energijom. Padovi u igri su nas koštali puno u prethodnim mečevima, potrebno je da ih smanjimo na najmanju moguću meru", rekao je Milojević.

Košarkaši Mege sutra gostuju Igokei u utakmci devetog kola ABA lige.

Obe ekipe su u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja zabeležile po jednu pobedu, pa će duel u Laktašima imati i veliki rezultatski značaj u borbi za opstanak u ABA ligi.

"U teškoj smo situaciji, ali verujem u moje igrače i da ćemo uspeti da se podignemo i zabeležimo pobedu koja bi nam puno značila", naveo je trener Mege.

Košarkaš Andrija Marjanović rekao je da veruje da će njegova ekipa dokazati da trenutni skor nije realna slika Mege.

"U ovom kolu nas očekuje jako bitno gostovanje Igokei koja je bez sumnje jako kvalitetna napadačka ekipa. Mlada smo ekipa i mislim da pre svega odbranom i dobrom energijom možemo doći do pozitivnog rezultata i popraviti poziciju na tabeli. Mislim da trenutni skor nije realna slika naše ekipe i verujem da ćemo to dokazati", rekao je Marjanović

Utakmica Igokea - Mega Bemaks igra se sutra od 12.00 u Sportskoj hali Laktaši.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke