Mega pozajmila igrača ekipi iz ACB lige

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.03.2018.
13:45
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Vlatko Čančar dovršiće sezonu u ekipi San Pablo Brugosa koja nastupa u ACB ligi.

aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Mega Bemax/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović saopštio je danas da će krilni igrač Mega Bemaxa Vlatko Čančar (20, 200 cm) karijeru nastaviti u španskoj ekipi San Pablo Burgos.

Slovenački internacionalac igraće za pomenuti klub iz španske ACB lige kao pozajmljen igrać Mega Bemaxa.

Braneći boje Mega Bemaxa Vlatko Čančar je u tekućoj sezoni prosečno beležio 12,3 poena, 5,2 skoka i 1,7 asistenciju u ABA ligi.

Klub iz Sremske Mitrovice nedavno je poslao još jednog igrača u špansku ACB ligu. U februaru je transfer iz Mega Bemaxa u Bilbao Basket ostvario Nikola Rebić.

Mega je u nedelju stavila tačku na takmičenje u ABA ligi tako da ekipu Dejana Milojevića čeka radna pauza tokom koje će se pripremati za početak domaćeg prvenstva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 13.03.2018
19:34

Pa da budem iskren rado bih ga vidio u Zvezdu, aman bre dosta sa tim dovodjenim igrace iz neke trece letnje americke lige, pa negledali se njih ne pitaj, te ono drvo od prosle godine ne mogu da se setim sto je valjda Igokea htela da ga dovede pa zavrsio kod nas, pa sad Jovanovic, pa i Jankovic, pojma bre nemaju, nisu rodjeni za ovaj sport osim visine nista nemaju ni jedan ni drugi. Pa nisu to mladi igraci od po 16 ili 17 godina pa da se priviknu pa oni vec prezreli 22 ili 23 uzas, ovaj Jovanovic coveka nema ni normalne pokrete, a tek Jankovic, bezosecajan do koske, pravi neke cudne glupe faule, nema samopouzdanje itd itd. Cancar bi eksplodirao na punoj Areni samo mogu da zamislim, ne verujem da je skuplji od ovih

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 13.03.2018
18:20