Mega našla pojačanje u Real Madridu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.08.2016.
19:05
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Mega Leks nastavio je da se pojačava za nastupajuću sezonu, pa je tako u jednom danu angažovao dvojicu košarkaša iz španske ACB lige.

AdidasNGT/Paco Largo
AdidasNGT/Paco Largo

Povezane vesti

Osvajač "Kupa Radivoja Koraća" iz prethodne sezone ostao je bez najboljih pojedinaca nakon sjajnih rezultata koje je ekipa beležila na tri fronta ali Dejan Milojević neće morati da brine jer pojačanja stižu kao na traci.

Ranije danas iz Sremske Mitrovice je stigla vest da je angažovan dosadašnji član Saragose Bojan Nešić, a tokom popodneva ozvaničen je još jedan transfer.

Najnovije pojačanje KK Mega Leks stiže iz Real Madrida i radi se o srpskom igraču koji je prethodne dve sezone proveo u redovima španskog šampiona.

Konkurenciju na pozicijama "jedan" i "dva" u Megi će pojačati Mihailo Jovičić (188 cm, 17) koji je posle osvajanja Prvenstva Srbije u pionirskoj konkurenciji 2014. godine sa KK Foka Radnički iz Kragujevca prešao u Real Madrid.

Kragujevčanin je u Madridu proveo dve godine igrajući za juniorski tim i u prošloj sezoni, za B ekipu Reala u četvrtom rangu takmičenja, gde je u proseku za 8.5 minuta u igri beležio 2.1 poen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke