Mega najavljuje pobedu za kraj ABA lige

Autor: Beta Beta
petak 09.03.2018.
16:36
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da njegova ekipa može pobedom da završi takmičenje u ABA ligi ako protiv Igokee odigra agresivno u odbrani i ne dozvoli padove u igri.

MZT Skoplje Aerodrom/Dragan Mitreski
MZT Skoplje Aerodrom/Dragan Mitreski

Povezane vesti

Košarkaši Mege u nedelju u Sremskoj Mitrovici završavaju ovosezonsko učešće u ABA ligi utakmicom protiv Igokee.

"U nedelju za kraj sezone u ABA ligi dočekujemo Igokeu koja je vrlo kvalitetna i iskusna ekipa. Svesni smo da nas očekuje teška utakmica. Potrebno je da odigramo agresivno u odbrani uz više koncentracije u napadu i da ne dozvolimo padove u igri kao što smo ih imali u Zadru", rekao je Milojević, objavljeno je na sajtu kluba.

"Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede i da na lep način zaključimo našu sezonu u ABA ligi", dodao je trener Mege.

Trener Mege za taj meč zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Jaramaza, Kostju Mušidija, Stefana Fundića i Mihaila Jovičića.

"Imamo dosta izostanaka zbog povreda, ali ćemo morati da pronadjemo način da ih nadomestimo",
rekao je Milojević.

Novi kapiten Mege Ognjen Čarapić
rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedom završi učešće u ABA ligi.

"Igokea je veoma dobra ekipa, poslednjih nekoliko sezona ima zapaženu ulogu u ABA ligi. Ove sezone su imali odlične partije i pobede protiv najjačih timova u ligi. U sastavu imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača. Potrebno je da nametnemo naš ritam igre uz agresivnu odbranu", rekao je Čarapić.

Utakmica 22. kola ABA lige izmedju Mege i Igokee igra se u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke