Mega na pragu ispadanja iz ABA lige, ima li Milojević neko rešenje?

Autor: Beta Beta
nedelja 02.02.2020.
16:12
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je danas da je Primorska zasluženo pobedila njegov tim, ali da se oni neće predati u nastavku sezone.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

Primorska je na domaćem terenu pobedila Megu sa 93:87 u 18. kolu ABA lige.

"Čestitam ekipi Primorske apsolutno zasluženu pobedu. Danas su igrali sa puno energije i zato su pobedili. Pokazali su da su zasluženo na toj poziciji na tabeli i pored toga što je dosta igrača otišlo iz ekipe, oni koji su preuzeli njihove uloge su odigrali sjajno.

Mi smo ovim porazom u jako teškoj situaciji što se tiče borbe za opstanak. Međutim, do kraja nema predaje", rekao je Milojević, prenosi klupski sajt.

Milojević je kazao i da je odbrana verovatno presudila pobednika u ovom duelu.

"Prestali smo da igramo odbranu, pomislili smo da će da bude lako zbog svih ovih odlazaka iz Primorske, ali nije bilo tako. Verovatno su i Olimpija i Krka mislili da Primorska može da se dobije bez puno problema, ali ne može, a to smo mi danas osetili na svojoj koži", naveo je Milojević.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Sunday, 02.02.2020
21:16

Mega i ovako ne igra na rezultat, poenta je u promovisanju i prodaji mladih igraca. Mislim da takvom politikom samo stete ugledu lige, bolje osloboditi mesto tradicionalno kosarkaskom Borcu iz Cacka ili ko se vec izbori za ABA ligu.