Mega Leks ostaje na istoj adresi

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.07.2015.
15:34
Izvor: Beta

Košarkaški klub Mega Leks će i u predstojećoj sezoni utakmice u Jadranskoj ligi kao domaćin igrati u Sremskoj Mitrovici.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu Mege, potpisan je ugovor između Mega Leksa i Sremske Mitrovice pa će "mali veliki klub" i naredne sezone utakmice u Jadranskoj ligi igrati u tom gradu.

Direktor Mega Leksa Goran Ćakić rekao je da je saradnja sa Sremskom Mitrovicom u protekloj godini bila na obostrano zadovoljstvo i da u novoj sezoni klub ima veće ambicije. 

"Prošle sezone smo vrlo lepo primljeni u Sremskoj Mitrovici i zadovoljni smo organizacijom i podrškom koju smo dobili od grada. Verujem da smo igrom i ponašanjem na terenu uzvratili na pravi način pa je nastavak saradnje bio logičan korak. U novoj sezoni Mega Leks će nastupati sa većim ambicijama", rekao je Ćakić.

Direktor PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici Vasilj Ševo rekao je da će hala biti osvetljena novom LED rasvetom, kao i da će u sklopu hale biti uređena trenažna sala, koja će sportistima služiti za pripremu pred utakmice.

Nova sezona u Jadranskoj ligi počeće 1. oktobra, u prvom kolu Mega Leks će igrati na gostujućem terenu protiv Crvene zvezde, a u drugom će dočekati Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke