Mega Leks - Nema predaje u Zagrebu!

Autor: Beta Beta
subota 07.11.2015.
12:17
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je Cedevita u odličnoj formi i da je favorit u predstojećem meču Jadranske lige.

BETA/BETAPHOTO/HINA/DR
BETA/BETAPHOTO/HINA/DR

Povezane vesti

Mega sutra igra protiv Cedevite u Zagrebu utakmicu devetog kola regionalnog takmičenja.

"Igramo protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Cedevita se nalazi u odličnoj formi. U Evroligi su na strani dobili Efes i Armani i apsolutni su favoriti u ovom meču. Mi u svaku utakmicu ulazimo da damo sve od sebe i videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu", rekao je Milojević za sajt kluba.

Izabranici Dejana Milojevića su u seriji od pet uzastopnih pobeda u Jadranskoj ligi i trenutno se nalaze na deobi drugog mesta sa šest pobeda i dva poraza, dok je Cedevita četvrta sa pet pobeda i tri poraza.

U Jadranskoj ligi Mega je do sada odigrala četiri meča sa Cedevitom uz skor 1-3. Poslednji susret je odigran 23. kolu prošle sezone kada je Mega slavila u Zagrebu posle produžetka sa 103:107.

Košarkaš Mege Timote Luvavu-Kabaro naveo je da veruje Mega Leks može do pobede u Zagrebu.

"Očekuje nas teška utakmica koja je izuzetno bitna za naš plasman na tabeli. Igramo protiv direktnih rivala u borbi za plej-of, ekipe koja je neuporedivo iskusnija od nas, ali kao u svim mečevima do sada i u Zagrebu se nećemo predavati i pokušaćemo da zabeležimo pobedu", rekao je Luvavu-Kabaro.

"Ukoliko, pre svega, u odbrani budemo igrali onako kako znamo, imaćemo šansu za brejk koji bi nam mnogo značio", dodao je on.

Utakmica devetog kola Jadranske lige između Mega Leksa i Cedevite igra se sutra od 19.00 u Domu sportova u Zagrebu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke