Mega bolja od vicešampiona NCAA, Milojević zadovoljan, NBA ekspert oduševljen

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.08.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Bemaksa revanširali su se ekipi sa Teksas Tek koledža.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Izabranici Dejana Milojevića su se revanširali ekipi Teksas Teka za poraz od pre par dana (92:94), pa su večeras na Bahamima, nakon još jedne neizvesne završnice slavili sa 76:73.

Imala je Mega 11 poena viška na sedam minuta do kraja, ali se ekipa iz SAD vratila u meč serijom 10-0.

Ipak, nakon poena Atića i pogođenog slobodnog bacanja Marjanovića srpski tim se ponovo odlepio i na kraju stigao do trijumfa.

Najefikasniji je u redovima Mege bio Uroš Trifunović sa 20 poena, Marjanović je dodao 14, dok su po 12 poena ubacili Simonović i Mišković. Terens Šenon je ubacio 20 poena za ekipu Teksas Teka.

Košarkaši Mege se u ponedeljak vraćaju za Beograd, a naredni protivnik na pripremama biće im ekipa Pinar Karšijake, sa kojom se sastaju 31. avgusta.

Dejan Milojević je zadovoljan nakon, kako on kaže, zasluženog trijumfa.

"Odigrali smo jednu sjajnu utakmicu, reagovali smo dobro na greške koje smo pravili u prvom meču. Vodili smo veći deo utakmice, odigrali pametno u završnici i zasluženo slavili. Ovo je bitna pobeda za moju mladu ekipu da dobijemo samopouzdanje i da shvatimo da smo dovoljno dobri da igramo protiv svih ekipa", rekao je Milojević.

Utakmici je prisustvovao i analitičar "ESPN-a" Fren Franšilja, koji je istakao da u redovima Mege vidi 4-5 igrača koji bi mogli da budu birani na NBA draftu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke