Mega bez šanse za trofej, Milojević želi pobede za kraj sezone

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.05.2018.
15:34
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Košarkaši Mega Bemaxa neće imati priliku da se bore za trofej u domaćem prvenstvu, ali će u doigravanju za plasman pokušati da ostvare što bolji rezultat.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Porazima od ekipe Partizana u četvrtfinalu plej-ofa ekipa Mega Bemaxa završila je borbu za trofej u domaćem šampionatu.

Tim Dejana Milojevića ostao je bez šanse da se bori za titulu ali će u narednom periodu razigravati sa ostalim eliminsanim timovima za plasman od 5. do 8. mesta.

"Do kraja sezone nam je preostalo još doigravanje za plasman od 5. do 8. mesta protiv ekipe Vršca. Ove sezone smo već videli da moramo da imamo maksimalno ozbiljan pristup svakom meču ukoliko želimo da trijumfujemo", počeo je izlaganje trener Dejan Milojević.

Mega će na startu doigravanja odmeriti snage sa ekipom Vršca. Prvi meč se igra u hali "Mega Factory" u Beogradu, revanš je zakazan za sredu u "Milenijumu".

"Verujem da će moja mlada ekipa u ponedeljak biti na visini zadatka a za to je potrebno da prikažu agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu. Ukoliko to ispune, bićemo na dobrom putu da sa pobedama završimo ovu sezonu", dodao je trener Mege.

Strateg Mega Bemaxa zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Mihaila Jovičića.

Plejmejker Mega Bemaxa Novak Musić je pružio dobru u partiju u poslednjem meču protiv Partizana gde je imao 7 poena i 8 asistencija, a pred utakmicu protiv Vršca je istakao da je potrebno energija i odbrana budu na visokom nivou za pobedu.

"Iako nismo uspeli da se plasiramo u polufinale, moramo da dignemo glavu i da se što bolje pripremimo za ekipu Vršca. Od prve utakmice moramo da uđemo što agresivnije i koncentrisanije jer nam iskustvo govori da ukoliko priđemo meču drugačije, da se to obično ne završi pozitivnim ishodom za nas. Potrebno je da energija i odbrana budu na visokom nivou kako bi uspeli da završimo sezonu sa pobedama, što je sada i glavni cilj", rekao je Musić.

Prva utakmica između Mega Bemaxa i Vršca na programu je u ponedeljak od 20 časova. Ulaz je besplatan ali će zainteresovani za dolazak na meč morati da trebuju ulaznice preko kancelarije kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke