Mega Bemaks dobila bazu u Beogradu

Autor: Pavle Knežević
sreda 16.08.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net

"Mali veliki klub" sada ima svoju bazu za sve kategorije. Senori utakmice i dalje igraju u Sremskoj Mitrovici.

Mega Bemax
Mega Bemax

Povezane vesti

Košarkaški klub Mega Bemaks dobi je danas novu halu za treninge u Beogradu, koja će se zvati "Mega Factory".

Mega je preuzela halu koja se nekada zvala "Sport eko" i upravljaće njome u narednih pet godina. Generalni menadžer Goran Ćakić rekao je da klub sada ima svoju bazu i u Beogradu.

"Pronašli svoj dom i u Beogradu. U hali će osim prvog tima, trenirati i sve mlađe kategorije kluba. Na taj način će sve selekcije Mege biti okupljene na jednom mestu, što je bila i jedna od ideja vodilja prilikom planiranja daljeg razvijanja kluba u budućnosti. Naravno, prvi tim će i dalje svoje utakmice igrati u Sremskoj Mitrovici sa kojom imamo izvanrednu saradnju", rekao je Ćakić.

Mega factory

Mega je sada postala jedan od retkih klubova koji imaju svoju halu za trening.

"Želeli smo da igrači i stručni štab mogu neometano da treniraju čime smo, uz obezbeđivanje smeštaja i ishrane u blizini hale, omogućili igračima da se u potpunosti posvete sportskom životu i daljem igračkom napredovanju, što je uostalom i osnovni cilj našeg kluba", rekao je Ćakić.

Mega je jedan od klubova koji je najzanimljiviji mladim talentima, jer im pruža priliku da igraju takmičarske utakmice na visokom nivou. Klub može da se pohvali da je od 2014. imao devetoricu igrača izabranih na tri NBA drafta.

Mega se trenutno priprema za novu sezonu u ABA ligi, a do njenog početka će odigrati nekoliko utakmica u novoj dvorani, ali i u Sremskoj Mitrovici i u Crnoj Gori.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markidzani
Wednesday, 16.08.2017
16:39

Bitno je da vi imate odlicnu saradnju sa Sremskom Mitrovicom, a to sto sport propada u SM zbog Mega Leksa to nije bitno...

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 16.08.2017
16:02

Lepo. Svaka čast!