Marković blizu Turske

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.07.2016.
17:03
Izvor: Sportske.net

Reprezentativni plejmejker najverovatnije svoju karijeru nastavlja u Turskoj.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Jedan od onih bez kojih se reprezentacija Srbije ne može zamisliti, Stefan Marković, najverovatnije menja klub ovog leta.

On je još uvek član Unikahe iz Malage, a sada turski mediji pišu da ima ponudu Galatasaraja.

Pojedinci koji se izjašnjavaju kao stručnjaci za košarku su objavili i informaciju da će vrlo verovatno Stefan Marković obući dres Galatasaraja i da će potpisivanje ugovora uslediti uskoro.

Bilo je priče da je specijalistu za defanzivu tražila Valensija, baš kao i Stefana Jovića, člana Crvene zvezde, ali izgleda da se situacija oko tog transfera izjalovila.

Marković je rođeni Beograđanin, igrao je za Atlas i Hemofarm u Srbiji, a kasnije je igrao u Benetonu, Valensiji, Banvitu i Unikahi.

Marković je trenutno sa reprezentacijom Srbije sa kojom će od petka igrati na predolimpijskom turniru u Argentini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 27.07.2016
18:22

Uopste mi nisu jasnu nasi kosarkasi sto idu dole. Ocigleno je da nas Turci ne vole. Jano je meni da oni odlicno placaju ali kao da ne postoji Spanija , Francuska , Italija , Nemacka , Rusija... Ajde ovi sto ni ne igraju u reprezentaciji pa ne mogu da izbore mnogo jace klubove: Novica Velickovic , Micov , Keselj , Tepic , Radenovic itd... Ali igraci koji mogu da biraju kao sto su Kalina , Bogdan , Bjelica svojevremeno , Markovic i ostali bi trebalo da se klone Turske , pogotovo sad.

avatar
Wednesday, 27.07.2016
19:08

I pogotovo (namerno malim pocetnim slovom) galatasaraja...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 27.07.2016
20:49

Upravo to , koliko god da su mi simpaticni Kalina i Bogdan nikako nisam mogao da navijam za njih , a galatasaraju zelim sve najgore , odvratni su od navijaca preko trenera sve do igraca.

avatar
nekros77
Wednesday, 27.07.2016
19:59

Idu jer su veliki ugovori, klubovi igraju EK i a Galata, Darushfaka sad i EL, imaju odlicne rostere! Oni su tamo pod obezbedjenjem, sto da ne idu! Galata ima odlican roster uz Dasfku bice hit EL!

avatar
Wednesday, 27.07.2016
17:44

Zamalo u Fenerbahce:-D