Marko Simonović: ''Kada pogledate moju karijeru, prvo što vidite je...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
16:00
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš se još jednom osvrnuo na neuspeh u Kini, ali i na kompletnu svoju dosadašnju karijeru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Marka Simonovića od početa ove sezone gledamo u dresu ljubljanske Cedevita Olimpije, kojoj za sada odlično ide u ABA ligi.

U razgovoru za ''Trend Basket'', Simonović je izrazio zadovoljstvo zbog svega što je do sada doživeo u novom klubu, pohvalio je organizaciju i istakao da mu je zabavno da igra za Cedevita Olimpiju.

Manje zabavna tema je Svetsko prvenstvo u Kini, gde se od Srbije očekivalo zlato, a na kraju je ostala bez medalje, bez plasmana u polufinale i bez direktnog plasmana na Olimpijske igre.

''I u prethodnih nekoliko godina imali smo istog trenera i iste igrače, osvojili tri srebra, ovog leta pokušavali da osvojimo i svetsko zlato.

Ali, košarka je nepredvidiva igra, nikad ne znate šta će se dogoditi. Možda je razlog neuspeha to što je naš kapiten Miloš Teodosić propustio turnir'', ističe Simonović.

Posle Svetskog prvenstva se povukao iz reprezentacije, ali bez obzira na peto mesto u Kini, za nacionalni tim ga vežu najlepše uspomene.

''Predivno iskustvo. Kada se sada osvrnem, vidim samo najlepšaosećanja i emocije. Kada pogledate moju karijeru, prvo što vidite su igre u reprezentaciji, pa tek onda sve ono iz klubova'', poručuje Simonović i dodaje da će i po završetku igračke karijere ostati na neki drugi način u košarci.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke