Marko Simonović: ''Bio jednom jedan tim'' - Ostaje li u Zvezdi?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.06.2017.
15:35
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Košarkaši Crvene zvezde mts su posle trećeg osvojenog trofeja u nezaboravnoj sezoni konačno na zasluženom odmoru, a uporedo s tim traje i neizvesnost šta će ostati od šampionskog tima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kao što ste već mogli da čitate na ovim stranicama, Luka Mitrović je na pragu Bamberga, trener Dejan Radonjić je na meti sve većeg broja evroligaških klubova, a neizvesno je i šta će biti sa Stefanom Jovićem, Brankom Lazićem, Markom Simonovićem, Čarlsom Dženkinsom...

Simonović za sobom ima najbolju sezonu u karijeri, blistao je u Zvezdinom dresu, ali sada je ponovo na raskrsnici - otići u inostranstvo, ili pokušati da sa crveno-belima sledeće sezone ''napadne'' plasman na F4 Evrolige u Beogradu.

Nažalost, imajući u vidu vesti koje stižu ovih dana, ovo drugo se sve više čini kao ''nemoguća misija'', jer je veliko pitanje u kakvom će sastavu igrati Crvena zvezda mts u sledećoj sezoni.

S tim u vezi, Simonović je u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu objavio zajedničku fotografiju sa saigračima iz Zvezde, uz poruku:

''Bio jednom jedan tim...''

Nešto opširniji bio je u današnjem intervjuu za ''Blic'', ali još uvek nije mogao da objavi definitivan stav po pitanju ostanka u Zvezdi.

''Nemam nikakvih informacija. Nisam pričao sa agentom, jer sam čekao da završimo finalnu seriju plej-ofa. Sada je vreme da se odmorimo, pa sledi reprezentativno leto'', najavio je popularni Simon i početak priprema reprezentacije Srbije, a selektor Saša Đorđević bi sutr trebalo da objavi sposak igrača na koje računa.

.... bio jednom jedan tim..... 🍀🍀🔴⚪🔴💪💪❤❤

Објава коју дели Marko Simonovic (@simke_12) дана 16. Јун 2017. у 1:56 PDT

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 18.06.2017
19:38

I prosle sezone je bilo tako... bio jednom jedan tim, otisli su :nas Cirbic, Kinzara, otkrovljenje EL i clan druge petorke iste -Kvinsi Miler. Zatim Stimara i Micic su otisli, igraci koji su poceli dobru kosarku da igraju kod nas, i pokidali naredne sezone u Turskoj....Uvek se desava isto, neki odlaze, drugi dolaze. Sasvim normalna stvar....

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 18.06.2017
18:56

Simke ima malo dete, otvorio je prodavnicu sa garderovom za decu. Deluje kao da mu je sve potaman i iskreno se nadam da ce ostati. Laza jos nije isao preko i verovatno postoji zelja ali i on ima tek 28 godina tako da moze da ostane bar jos jednu sezonu. Jovic je jos mladji ali za njega verujem da postoje bas ozbiljne ponude i njemu ce verovatno biti najteze da odluci. Djenka je jednom vec isao iz Zvezde i videli smo kako je prosao a sada je i pod ugovorom. Mitrovic definitivno odlazi (i ako tu uskoci Bolden to je upgrade na 4) a za Woltersa i Tomsona mi je otprilike svejedno. Danguba, Milko, Dobric, Guduric, Rakicevic ostaju sigurno. Kuzmic ima ugovor na jos 2 godine i on ce ici samo u slucaju NBA ponude ili neke milionske iz Evrope.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 18.06.2017
18:41

Biće Zvezda i dalje jaka. Već su doveli onog iz Mege, mogli bi da vrbuju i Jaramaza, mali ima eksploziju u nogama

avatar
R E V O L T
Monday, 19.06.2017
08:02

Kojeg iz Mege?

avatar
Sunday, 18.06.2017
17:11

napasti sa zvezdom F4 u Bg-u ahahahahh :D najbolji vic koji sam skoro cuo.

avatar
Paul George
Sunday, 18.06.2017
16:38

Ostace Simonovic i Dangubic, kao i Guduric, Kuzmic, mozda Lazic, Dejo sigurno ostaje.

avatar
sawyer james
Sunday, 18.06.2017
16:03

ostace simonovic i naredne sezone u zvezdi,bas kao i lazic,nadam se i jovic,mitrovic moze da ide,bas kao i bjelica i tompson,ali pre svega da radonjic ostane

avatar
Amar Zornic
Sunday, 18.06.2017
16:03

Tim koji me je obradovao mnogo puta ove sezone :)) Ko god da ode sve najbolje mu zelim , ko ostane nek se bori kao i pre i to je to . Zvezdaaalee

avatar
Me1919
Monday, 19.06.2017
12:06

Mislio sam da navijas za Zeljeznicar ili TRAVnik

avatar
Amar Zornic
Monday, 19.06.2017
15:14