Marjanović: "Miličić pokazatelj Metalčevih ambicija"

Autor: Beta Beta
petak 22.05.2015.
17:41
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović rekao je da bi pobeda njegove ekipe protiv Metalca u predstojećem meču Superlige Srbije približila crveno-bele prvom mestu pred plej-of domaćeg takmičenja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom će u subotu od 20.00 u dvorani "Pionir" dočekati valjevski Metalac u utakmici devetog kola Superlige Srbije.

"Potrudićemo se da zabeležimo još jednu pobedu koja bi bila krupan korak ka osvajanju prvog mesta pred plej-of, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena. Neophodno je da budemo maksimalno borbeni, a uz podršku naših navijača sa tribina siguran sam da nam motiva neće nedostajati", rekao je Marjanović za sajt kluba.

Zvezda je jedini neporaženi tim u Superligi Srbije, ima svih osam pobeda, dok Metalac ima učinak od pet pobeda i tri poraza.

"U seriji smo teških utakmica koje igramo na svaka dva-tri dana. Posle Partizana i Mege sledi nam duel sa još jednim jakim protivnikom iz ABA lige koji je ove sezone pružao izvanredne partije u regionalnom takmičenju. Metalac igra veoma brzo i agresivno. Ekipu je napustio Slavko Vraneš, ali i dalje imaju dosta dobrih igrača pod košem. Dobro trče i odlična su šuterska ekipa tako da nas očekuje veoma težak posao", kazao je Marjanović.

Crveno-beli su slavili u sva tri prethodna duela sa Metalcem, a Marjanović je naveo da je valjevski klub bio najprijatnije iznenađenje u Jadranskoj ligi.

"O njihovim ambicijama najbolje govori podatak da će sledeće sezone angažovati Darka Miličića. U prvom duelu u Superligi Srbije odigrali smo vrlo neizvesnu utakmicu u Valjevu, žestoko su nas namučili i zato moramo da budemo jako oprezni. Neočekivano su poraženi od Konstantina, ali do kraja ligaškog dela takmičenja pokušaće da isprave taj kiks", rekao je Marjanović.

"Naša želja je da odigramo čvrsto u odbrani i da uz kontrolu skoka omogućimo dobru igru u tranziciji", dodao je centar Zvezde.

Ulaznice za meč između Zvezde i Metalca se od petka nalaze u prodaji na svim poslovnicama Eventima, a na dan utakmice karte će moći da se kupe i na blagajni Pionira od 16.00.

Karte za tribine koštaju 300, a za parter 400 dinara. Za plavu i belu ložu neohodno je izdvojiti 600, a za ložu 800 dinara. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren koštaju 3.000 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke