Marjanović gost kampa Crvene zvezde

Autor: Beta Beta
utorak 05.07.2016.
13:20
Izvor: Beta

Nekadašnji centar košarkaškog kluba Crvena zvezda Boban Marjanović bio je gost kampa tog kluba.

usatoday.com
usatoday.com

Povezane vesti

Marjanović je podelio medalje i plakete učesnicima kampa, koji se nakon Vrnjačke Banje preselio na Zlatibor.

"Oduševljen sam pozivom Crvene zvezde i zaista je sjajno naći se ovde pred malim košarkašima i podeliti sa njima svoja košarkaška iskustva, jer oni su naša budućnost koju moramo da naučimo pravim stvarima i damo im prave smernice", rekao je Marjanović, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

On je dodao da je pored igranja u Zvezdi, decu najviše zanimalo, kako je to biti u NBA ligi igrati protiv najboljih košarkaša na svetu.

"Dosta njih je interesovalo kako je igrati u Americi, u NBA, medju najboljim košarkašima na svetu. Svi oni znaju ko su Lebron Džejms, Kobi Brajant i ostali, iako su i dalje mali, znaju dosta o košarci, ali da bi došli to toga, moraju puno da rade i da na prvom mestu, vole košarku", rekao je Marjanović.

Kamp Crvene zvezde ove godine, u četiri smene, ima više od 450 polaznika, od toga i 30 devojčica, ali i više od 100 mladih košarkaša iz inostranstva: Rusije, Nemačke, Islanda, Kanade, Australije i svih okolnih zemalja.

Posebno veselu atmosferu stvarali su mali Islandjani koji su uz košarku pomno pratili i fudbal, zbog istorijskog uspeha svoje reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

"Ovo je zaista sjajno što Zvezda radi, okupiti ovako veliki broj dece na jednom mestu i učiti ih ne samo o košarkaškim stvarima, već i o drugim, za život važnim detaljima. Čuo sam da imaju kvalitetne vannastavne aktivnosti i to je ono što decu zbližava, to je ono što sam i ja voleo kao klinac. Upravo ovakvi kampovi deci ostaju u pamćenju za ceo život", naveo je Marjanović.

Kamp Crvene zvezde završio i svoju drugu smenu, u toku je treća sedmodnevna, a u poslednoj, najveći broj dece stiže iz inostranstva, navodi se u saopštenju kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 05.07.2016
17:50

Mogao je otici i u bilo koji drugi klub, sem u fmp, u srbiji ionako niti u jednom od njih nije igrao

avatar
Povratak kralja XL
Tuesday, 05.07.2016
13:53

Marjanović nikad nije igrao za crvenu zvezdu niti je to kamp crvene zvezde, taj klub je zamrznut.

avatar
Yeti Sumadinac
Tuesday, 05.07.2016
14:38

Naglodji nam se sit cedevite momak.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 05.07.2016
13:39

Eto,i mi još treba da plačemo i lobiramo za igrača koji čak uopšte i ne želi da poseti svoje saigrače u Areni, da im da podršku??!

avatar
K-A-L-U
Tuesday, 05.07.2016
13:24

Poducavao ih kako da ispale repku..