Marinković ne razume zvižduke, Novica šokiran bezveznim koševima

Autor: Beta Beta
utorak 14.11.2017.
23:16
Izvor: Beta

Košarkaši Partizana složni su u oceni da su večeras protiv Albe odigrali lošu utakmicu, ali i da su na ekipu uticali zvižduci i negodovanja navijača tokom meča.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Partizana izgubili su danas u Beogradu od nemačke Albe sa 96:80 (21:19, 33:21, 19:18, 23:22) u šestom kolu Grupe C Evrokupa.

"Na poraz je dosta uticala atmosfera sa tribina. U ovakvoj atmosferi smo igrali Novica (Veličković), (Mihajlo) Andrić i ja. Ostalima je prvi put. Zvižduci i pojedini povici su ih sigurno uzdrmali... Ljudski je grešiti i ne mogu da shvatim što se zviždi ako je neko šutnuo loše, što nije pogodio. Možda je ta neka stvar uticala malo", rekao je Vanja Marinković novinarima posle utakmice.

Marinković je danas bio najbolji pojedinac u poraženom sastavu.

"Dobro igraju napad, a i zonsku odbranu. Zna se ko šta radi i zasluženo su slavili ovolikom razlikom. Bilo je i manjka energije, možda smo kao umorni, ali nema razloga za to. Dobro smo počeli, a onda smo stali. Oni su to iskoristili, mi smo pokušali da stignemo, ali nismo uspeli, kao i u većini slučajeva kada ne stignemo u Evrokupu. Mogli smo mnogo bolje u nekim momemtima, kao i protiv Lokomotive, Limoža, Lijetuvos Ritasa... Samokritičan sam, ali ne mogu drugačije. Stvarno smo danas bili slabi, dosta slabi", dodao je Marinković.

Kapiten Partizana Novica Veličković kazao je da je Alba timskog igrom došla do trijumfa.

"Definitivno bledo izdanje, prelako smo primali poene. Oni su ekipa bez ijednog poznatog pojedinca, da znaš da su igrali za neke timove, ali igraju kao ekipa, dodaju se, lopta ne stanje. Izgleda da ono u Berlinu i ovo pokazuje razliku", rekao je Veličković.

On je dodao je ekipa Albe teška za branjenje.

"Teški su za branjenje, nisu za džabe u vrhu sa 5/1. Ne znam šta je sa terenom mnogo laganih poena smo primili, mnogo bezveznih koševa, bukvalno te šokira kada ih primiš. To nam je boljka od početka sezone. Igra u kontaktu mora da bude na višem nivou. I protiv Mege smo imali problem sa skokom, ali i danas", rekao je Veličković.

On nije želeo da komentariše dešavanja na tribinama i dodao da se ekipa nada prolasku u Top 16 Evrokupa.

"Okrećemo se dalje. Imamo još utakmica kod kuće i ne vidim što ne bismo išli na pobedu", rekao je Veličković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Cvetkovic Licni Trener
Thursday, 16.11.2017
12:13

cim hala nije puna do poslednjeg mesta, znajte svi da nesto nije u redu...

avatar
nemam pojma
Wednesday, 15.11.2017
13:49

Bez značajnog učinka Gosa i Milera, mi ne možemo bilo koga da dobijemo. Još ako Novica igra onako, a Andrić nikako, a u nedostatku Čakarevića, naš tim izgleda kao da se raspada.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 15.11.2017
13:47

Samjuels otkriva razlog loše igre njega i Amerikanaca, posebno Amerikanaca. Ako im kasne plate, sve je jasno. Ja sam još sinoć to pomislio, gledajući Gosa, a posebno Milera.

avatar
babaroga
Wednesday, 15.11.2017
09:41

Sta prica ovaj? Zar on ne zna da je igrao pred avangardom? Zar on ne zna da je tu hala uvek prepuna jer avangarda ne dolazi da gleda protivnika i takmicenje, sve jedno im je s kim se igra oni dolaze da gledaju Partizan? Zar on ne zna da su to navijaci koji podrzavaju klub uvek bez obzira na sve? Sigurno je igrao neku drugu utakmicu.

avatar
DR DRE
Wednesday, 15.11.2017
08:51

I inace izgleda priglupo, a i ova izjava je samo dokazala da nije bas previse bistar. Zapitaj se malo koliko koseva primate u proseku po utakmici, to je OGROMNA SRAMOTA!