Marina otkrila šta se dešavalo posle meča sa Belorusijom: ''Bili smo besni!''

Autor: Beta Beta
subota 29.06.2019.
09:14
Izvor: Beta

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je posle večerašnjeg trijumfa protiv Rusije da je očekivala reakciju svog tima posle loše prve utakmice, kao i da je zahvalna publici na podršci i pozvala ih da dodju u još većem broj

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti


"Bili smo besni posle jučerašnje utakmice koja je prešla granice po lošim stvarima i prosto, ono što sam rekla, bili smo željni da prikažemo našu igru koju nismo pokazali u prvom meču", rekla je Maljkovićeva novinarima posle utakmice.

"Ne mogu da se ne osvrnem na Belorusiju koja je pobedila favorizovanu Belgiju. Belorusija je pokazala svoje najbolje. Upravao sam to i rekla igračicama, da je nemoguće da Belorusija pokaže svoje najbolje, a mi ne.

Rekla sam i da je nemoguće da smo pre četiri godine znale da igramo košarku, a sada ne. Drago mi je što smo pobedile, ali ovo je samo jedna obična pobeda za nas. Moramo više da radimo i vidimo dalje šta će se dešavati", rekla je Maljkovićeva.

Ona je kazala da ekipi mnogo znači podrška navijača i pozvala ih da u nastavku šampionata pruže njenom timu još veću podršku.

"Ova reprezentacija voli svoj narod, naravno, kao i svaka druga, ali treba nam podrška", rekla je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke