Marina Maljković: ''Velika mi je čast...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.04.2015.
01:21
Izvor: Sportske.net

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković boraviće ove nedelje u Nišu, gde će u okviru Razvojno-trenažnog centra održati stručna predavanja i pokazni trening.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

U četvrtak od 18 časova u sali OŠ "Dušan Radović" u Nišu, selektorka će održati stručno predavanje i pokazni trening na kome će raditi sa seniorkama koje je selektirao Dragan Ratković, glavni koordinator za žensku košarku Istok i Jug i član komisije za žensku košarku u Košarkaškom savezu Srbije.  

Pre toga, u Medija centru u Nišu, prvi strateg francuskog Liona obratiće se javnosti na press konferenciji, gde će najaviti okupljanje reprezentacije i plan priprema za Evropski šampionat u Mađarskoj i Rumuniji.

U petak, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, Maljkovićeva će održati predavanje studentima na temu “Menadžersko upravljanje u sportu”.  

''Veoma mi je drago što sam pozvana da održim stručno predavanje i trening u Nišu. Velika je čast što ću imati priliku da prenesem deo svog iskustva, za koje se nadam da će biti dragoceno za sve one koji budu prisustvovali i učestvovali. Uvek podržavam sve što je u vezi sa razvojem košarke kod nas i uvek se rado odazivam ovakvim pozivima'', rekla je Maljkovićeva.   

Eurobasket 2015. biće održan u Mađarskoj i Rumuniji od 11. do 28. juna, a Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke