Marina Maljković skratila spisak za četiri imena!

Autor: Beta Beta
sreda 27.05.2015.
17:36
Izvor: Beta

Selektorka ženske reprezentacije Srbije Marina Maljković skratila je danas spisak košarkašica na pripremama za Evropsko prvenstvo za četiri imena.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Srbija se preselila u Beograd na završni deo priprema, a Marina Maljković se sa spiska od 19 igračica, kojima se u nedelju priključila Sonja Petrović, zahvalila na saradnji Biljani Stjepanović, Jovani Vukoje, Aleksandri Stanaćev i Jefimiji Karakašević.

"Ulazimo u završni deo priprema, gde se određene stvari kristalizuju i gde ćemo se maksimalno posvetiti detaljima taktičke prirode. Biljani, Jovani, Aleksandri i Jefimiji se zahvaljujem na dosadašnjem radu.

One su svojim profesionalizmom i vedrih duhom mnogo doprinele od početka priprema da ova reprezentacija dobro živi i sprema se za najveća iskušenja",
rekla je selektorka Maljković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

U Beogradu rad nastavljaju Milica i Ana Dabović, Tamara Radočaj, Dajana Butulija, Sanja Mandić, Saša Čađo, Aleksandra Crvendakić, Nevena Jovanović, Sonja Petrović, Kristina Topuzović, Danijel Pejdž, Sara Krnjić, Tijana Ajduković i Jelena Maksimović, a ekipi će se uskoro priključiti i Jelena Milovanović koja se trenutno nalazi  na WNBA kampu u SAD.

Srbija će u petak i nedelju od 20.00 u dvorani Šumice odigrati dvomeč protiv Kine, pete reprezentacije na svetu, a publika će moći da gleda te mečeve.

Eurobasket će biti održan u Mađarskoj i Rumuniju od 11. do 28. juna. Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke