Marina ima plan, ovako će iskoristiti utakmicu sa Amerikankama!

Autor: Beta Beta
sreda 05.02.2020.
17:55
Izvor: Beta

Selektorka ima plan.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da će predstojeća utakmica protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država (SAD) biti sjajna prilika da se naprave korekcije u igri.

"Amerikanke su svakako najbolje košarkašice na svetu, to svi znamo. Nama je ovo pirlika da vidimo gde smo protiv njih, ali nam je mnogo važnije da napravimo korekcije u igri za dve najznačajnije utakmice, a to su one protiv Nigerije i Mozambika. Sve ulažemo u ta dva meča", rekla je Maljković, prenosi sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koje će se održati u Tokiju, održaće se u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" od 6. do 9. februara.

Košarkašice SAD-a su već ostvarile plasman na takmičenje u Japanu.Kapiten nacionalne selekcije Jelena Bruks navela je da će njene saigračice biti maksimalno fokusirane.

"Znamo protiv koga igramo i u kakvom sastavu su došle, one su bez bilo kakvog opterećenja jer su već obezbedile plasman. Mi u utakmicu ulazimo maksimalno fokusirane na našu igru, uz želju da ispravimo sve moguće greške pred utakmice koje ćemo ovog vikenda odigrati protiv Nigerije i Mozambika", kazala je Bruks.

Utakmica izmedju SAD i Srbije igraće se u četvrtak, od 20.00 časova.Beograd će ovog vikenda biti domaćin još jednog kvalifikacionog turnira, koji je zbog epidemije koronavirusa iz Kine premešten u Srbiju.

U toj grupi takmičiće se reprezentacije Velike Britanije, Koreje, Španije i Kine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke