Maratonsko poluvreme u Železniku - Gagić dominira, Partizan vodi, ali nešto drugo najviše raduje navijače crno-belih

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.06.2019.
19:58
Izvor: Sportske.net

Crno-beli se dodatno približili plasmanu u finale plej-ofa.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle prvih 20 minuta utakmice u Železiku, Partizan protiv FMP-a, u drugom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige, vodi rezultatom 45:37 i ako na kraju trijumfuje igraće u finalu protiv Crvene zvezde.

FMP je nešto bolje započeo meč, u više navrata je imao po četiri poena prednosti, ali u završnici prve četvrtine Partizan pravi seriju 6:0 za preokret i vođstvo od 22:19.

Ta serija tu nije prekinuta, već ju je Partizan nastavio i početkom drugog kvartala i prvi put je tada stekao dvocifrenu prednost - 29:19.

Tek tada domaći uspevaju da odgovore, vezuju šest poena i hvataju rezultatski priključak, ali posle trojki Marinkovića i Renfroa, Partizan opet stiče značajnu prednost - 40:29.

Centar Đorđe Gagić, koji je odlično odigrao i prvi meč, sa 12 poena (4/4 iz igre) najefikasniji je u Partizanu posle prvog poluvremena, prate ga Marinković i Renfro sa po osam, a u FMP-u najefikasniji Dilejni sa 11 i Uskoković sa sedam poena.

Ipak, kako rekosmo u naslovu, postoji još nešto što danas najviše raduje navijače Partizana, a to je informacija da se Rade Zagorac oporavio od povrede kolena i tokom prve dve četvrtine je na terenu proveo oko sedam minuta i upisao četiri poena.

Veliki broj prekršaja i slobodnih bacanja obeležio je prve dve četvrtine, koje su zbog toga potrajale čitavih sat vremena...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 05.06.2019
20:33

Radnički Basket kad već ne može da pobedi pošteno ima za cilj da prebije igrače Partizana i da utakmica traje što duže kako bi im smanjili vreme za odmor do utakmice protiv FMP-a koga su sudije umesto Mege ugurale u finale.