Malerozni Siksersi - Prvi pik završio sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.02.2017.
18:26
Izvor: Sportske.net

Kako prenose američki mediji, košarkaš Filadelfija 76ersa neće kročiti na parket ove sezone.

ncaa.com
ncaa.com

Povezane vesti

Siksersi su letos kao prvog pika na NBA draftu izabrali supertalentovanog Australijanca Bena Simonsa, od koga se očekuje mnogo.

Mladog Simonsa mnogi upoređuju sa Lebron Džejmsom, u upravi kluba iz Filadelfije su uzbuđeni zbog njegovog angažovanja, ali će po svemu sudeći, kao i sa Embidom, morati malo da pričekaju na njegov doprinos.

Naime, Simons se u predsezoni poverdio, očekivalo se da van stroja bude oko tri meseca, ali krilnog košarkaša još uvek nema na terenu.

Prema najnovijim informacijama, otkriveno je da kost nije u potpunisti zacelila, te da će Simons najverovatnije propustiti ostatak sezone!

Novi skener zakazan je za mesec dana, te će se tada znati kako napreduje oporavak mladog košarkaša Siksersa.

Franšiza iz Filadelfije baš nema sreće, na Embida su čekali pune dve godine, dok je sada izvesno da će i Simonsa morati da čekaju godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Drkadzija
Friday, 24.02.2017
20:37

Ovi tankuju vec 10 godina, a izgleda da ce i narednih 10.

avatar
Mare93
Friday, 24.02.2017
19:40

Ovo je toliko ocito bacanje sezone kroz prozor da je sramota da liga ne reaguje, pa pre dve nedelje je covek trenirao punim intenzitetom, a sada od jednom ne moze da igra naredna dva meseca, mozes misliti.

avatar
Alexander Stonsky
Friday, 24.02.2017
20:30

Koja je korist Filadelfije da Simons ne igra ?

avatar
Mare93
Friday, 24.02.2017
21:09

1. S obzirom da Simons ne igra, to znači da će dosta mečeva izgubiti (pogotovo sada kada su trejdovali Iljasovu, koji im je bio drugi strelac ako se ne varam) i biće u boljoj poziciji na lutriji i verovatno na draftu. 2. Ako budu imali slabiji skor od Lejkersa, povećavaju im se šanse da dobiju njihov pik jer će LA imati slabije šanse da dobije prvog, drugog ili trećeg pika na lutriji. Ako Lejkersi posle lutrije dobiju pik od 4. mesta pa na niže, taj pik ide Filadelfiji.