Makabi ponovo dovodi dvojac iz Zvezde?

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.06.2020.
12:21
Izvor: Sportske.net

"Ponos Izraela" ponovo gleda ka Malom Kalemegdanu.

ABA League
ABA League

Povezane vesti

Sećamo se kako je Makabi leta 2016. godine, nakon sjajne sezone Crvene zvezde, doveo Kvinsija Milera i Maika Cirbesa iz crveno-belih redova.

Narednog leta su potom doveli i Džonu Boldena, a sada bi ponovo tandem sa Malog Kalemegdana karijeru mogao da nastavi u Tel Avivu.

Poznato je da je Lorenco Braun blizu prelaska u redove Makabija, a sa njim bi put Izraela mogao da krene i Bili Beron.

Sjajnom šuteru ističe ugovor sa Zvezdom, veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, prva se javila Valensija, potom je u priču ušao i Panatinaikos, na kraju je i Virtus iz Bolonje pokazao interesovanje, a sada se u priču uključio i Makabi.

"Ponos Izraela" navodno sprema bogatu ponudu za iskusnog Amerikanca, žele brzo da zaključe posao i da Berona zajedno sa Braunom presele u svoje redove.

Videćemo ko će dobiti trku za Beronov potpis, jedna stvar postaje sve izvesnija, a to je da 29-godišnji košarkaš neće ostati u Crvenoj zvezdi i pored toga što je i novi trener ekipe Saša Obradović istakao da želi da ga zadrži.

Zvezdu su nedavno napustili Kevin Panter (Olimpija Milano) i Čarls Dženkins (Olimpijakos), jasno je da se ni Gist neće vraćati u Beograd, sledeći su izgleda Braun i Beron, koji bi zajedno trebalo da nastave karijere u Tel Avivu.

Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Saturday, 20.06.2020
17:18

Steta sto nema obestecenja, svake godine ista prica i gradjenje tima od nule

avatar
BlueBoy84
Saturday, 20.06.2020
13:09

Raspad sistema. Čoviću odlazi

avatar
barbaroga
Saturday, 20.06.2020
12:39

Nista strasno, doci ce drugi, kao sto su i prethodnih godina. Nije niko od njih Jordan pa da treba kukati. Uostalom, ovo nije bila ekipa sposobna sa Top 8, prema tome ...

avatar
Čeki
Saturday, 20.06.2020
21:11

Po meni od svih ovih igraca, za Brauna treba da se bore. Covek je igrao, kidisao koliko moze (posle nesto slabijeg pocetka sezone) tako da je na kraju zasluzio da ostane. Ja bih gledao da ga zadrzim.