Majstor-Jokiću dosta i poluvreme, Grifinova partija života!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.10.2018.
08:28
Izvor: Sportske.net

Razbio je Kingse, otvorio trojkom drugo poluvreme i ostavio saigračima da završe posao. Neverovatni Blejk Grifini, Bobi i Teo zakucani za klupu...

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Priča večeri stiže iz Detroita. Na kritike, Blejk Grifin je odgovorio učinkom karijere. Krilo Pistonsa je ubacio 50 poena i pogodio odlučujuće koševe u trileru u kome je domaćin srušio Filadelfiju nakon produžetka.

Pistonsi imaju perfektan skor 3-0 prvi put u poslednje tri godine, odličan start i mala personalna pobeda za Grifina koji kako kaže poslednje dve godine stalno sluša kako je loš igrač. Embid je imao šansu, ali je promašio sa zvukom sirene, pobeda je ostala Pistonsima koji su iskoristili i odsustvo povređenog Bena Simonsa.

Dario Šarić je završio sa 14 poena, ali i promašio šut za pobedu u regularnom delu.

Denver je očekivano savladao Sakramento, malo su se opustili u finišu, dozvolili rivalu da poraz učini podnošljivim. Nikola Jokić je ubacio 14 poena, imao 12 skokova, 6 asistencija, ali je igrao manje od dve četvrine, nije bilo potrebe.

Imali su +26 u trećoj četvrtini, igrali dobru odbranu, Jokić je dabl-dabl ostvario u prvom poluvremenu, onda je drugo otpočeo trojkom i posle toga je Džamal Marej preuzeo, 14 ode 19 poena postigao je u nastavku.

Kingsi su na 4-0, još pobeda i izjednačiće rekord sa početka decenije kada su dobili pet pobeda na startu sezone. To neće biti lako u četvrtak igraju protiv Lejkersa na Pacifiku.

Bjelica je ubacio kao starter 10 poena, imao 3 asistencije i 2 skoka, Bogdan i dalje povređen.

Entoni Dejvis je leteo protiv Klipersa, "Obrva" je brojao do 34, imao 13 skokova i 5 blokada, gosti nisu imali rešenje, iako su Haris i Galinari iskombinovali 50 poena. Marjanović je igrao 62 sekunde, Teo ni toliko.

Mirotić je promašivao trojke, ali je meč ipak završio sa 18 poena, uz 12 skokova. Pelikansi su ukrali 12 lopti, na to dodajte očajan šut rivala za tri poena, jasno da gosti nisu imali nikakvu šansu.

Denver - Sakramento 126:112
Nju Orleans - LA Klipers 116:109
Detroit - Filadelfija 133:132 pr.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke