Magični Vasa Micić, Efes izjednačio!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.06.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Odlična partija trojice srpskih reprezentativaca.

Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos
Beta/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Velika drama u derbiju turskog prvenstva.

Efes je dočekao i drugi put Fenerbahče na svom parketu, a nakon drugog duela rezultat u pobedama je 1:1 pošto je domaćin večeras slavio rezultatom 101:93 nakon produžetka.

Fener je imao prednost tokom čitavog duela, ona je dostigla čak i +15 u jednom trenutku, a krajem treće deonice je naglo počela da se topi.

Izjednačio je Efes najviše zahvaljujući veoma raspoloženom Vasiliju Miciću koji je bio nezaustavljiv u napadu, od rezultata 71:71 gledali smo rezultatsku klackalicu, a u poslednjih 30 sekundi bilo je 86:86.

Vasa Micić je promašio trojku, na drugoj strani je Nikolo Meli bio potpuno sam na kapici, ali je promašio i on pa se otišlo u produžetak.

U nastavku bolji Efes koji je imao više raspoloženih igrača, veću klupu zbog činjenice da Feneru ne igra veliki broj igrača, pa je na krilima Vase Micića slavio prvu pobedu u ovom finalu.

Serija se seli na teren Fenera, igra se u četiri pobede.

Apsolutni junak večeras je bio Vasilije Micić koji je ubacio 30 poena, imao 6 asistencija i 4 skoka. Larkin je dodao 19 poena, Danston 15. Kod Fenera najbolji Meli sa 22 poena, Gudurić je dodao 18, a Kalinić 13.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 11.06.2019
20:12

Au...Kakva steta za Vasu...Napisah vec, samo je jednu losu utakmicu imao tokom cele sezone...I bas u finalu evrolige. Imacemo uz amerikance najbolji par plejeva na prvenstvu bez konkurencije.