MAGIČNI BULUT - Dušane, to se ne radi odraslim osobama!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.07.2017.
11:03
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 plasirala se u eliminacionu fazu Evropskog prvenstva u Amsterdamu, a na meču sa Španijom viđen je spektakularan potez Dušana Domovića Buluta.

fiba.com/3x3worldcup/2017
fiba.com/3x3worldcup/2017

Povezane vesti

Grupna faza Evropskog prvenstva u basketu 3x3 koje se ovog vikenda održava u Amsterdamu kompletirana je u petak i subotu, tako da nas danas očekuju završne borbe i velika uzbuđenja.

Aktuelni svetski prvaci prošetali su se kroz svoju grupu i bez ikakvih problema zauzeli prvo mesto u konkurenciji selekcija Mađarske i Španije.

Srpski basketaši savladali su Španiju rezultatom 21:9, dok su Mađarima dozvolili da doguraju do 13 datih poena.

Na utakmici sa Španijom viđen je još jedan spektakularan potez u izvedbi Dušana Domovića Buluta koji je nedavno poneo nagradu za najlepši potez na Svetskom prvenstvu.

Kako trenutno stoje stvari, biće potrebno da neko izvede totalno ludačku stvar pa da zaseni ovaj Dušanov slalom i potez koji je u šali okarakterisan kao "nedozvoljen".

Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv domaćina turnira i ekipe koju je nedavno savladala u finalu Svetskog prvenstva. Ukoliko savladaju Holandiju naši momci kasnije tokom popodneva idu na boljeg iz meča Francuska - Letonija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke