Mačvan otkrio zbog čega je zahvalan Saletu Đorđeviću

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.10.2017.
00:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kapiten reprezentacije Srbije na minulom Evropskom prvenstvu, ove sezone ponovo sarađuje sa Sašom Đorđevićem, ovoga puta u minhenskom Bajernu.

fiba.basketball/eurobasket/2017
fiba.basketball/eurobasket/2017

Povezane vesti

Bajern je večeras upisao novu pobedu u nemačkoj BBL ligi, opširnije o tome čitajte OVDE, a Milan Mačvan je u razgovoru za nemačke medije otkrio jedan nepoznati detalj iz njegove karijere.

U pitanju je bio jedan njegov razgovor sa Sašom Đorđevićem od pre nekoliko godina, kada nije bio pozvan u reprezentaciju Srbije. To je tada teško podneo, ali posle Đorđevićevog objašnjenja našao je dodatni motiv da postane još bolji igrač.

''Mnogo sam naučio od Saleta. Tada nisam bio na spisku reprezentacije, što me je razočaralo. Ali, Sale je bio jedini koji mi je iskreno, rekao šta je u pitanju, da nisam dovoljno spreman.

Taj razgovor me podstakao da radim na svom telu, smanjio sam težinu sa 118 na 108 kilograma. Danas sam mu veoma zahvalan na tome'', izjavio je Mačvan, a prenose ''Novosti''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man.United99
Sunday, 29.10.2017
10:17

Velika greska mnogih nasih sportskih radnika grijesi sto ne kaze u lice sta je razlog kad neko nije na spisku. Ne svima ali bar onima na koje se ozbiljno racuna.